La 50 de km de Bucuresti, peste 350 de copii din comuna Bucsani, judetul Giurgiu, traiesc intr-o saracie lucie: fara apa curenta, gaze sau caldura. Din aceasta cauza, cei mai multi copii renunta la scoala, iar altii nu se pot inscrie deloc. Pierd astfel singura sansa la un viitor mai bun. 

In cadrul proiectului ”Un drum in viata: Bucsani - intre Bucuresti si Europa!”, Fundatia Scheherazade,  impreuna cu Fundatia Estuar si Primaria Bucsani, au oferit servicii de asistenta sociala, medicale si psihologice unui numar de 350 de copii, tineri si parinti din comuna Bucsani.  
Peste 150 de copii au frecventat Centrul Comunitar Bucsani  si au fost implicati in activitati educative, recreative si terapeutice, precum si  la scoli de vara, ateliere de educatie non-formala, campionate sportive, excursii, schimburi de experienta cu scoli internationale.

Fundatia Scheherazade organizeaza o conferinta de inchidere a proiectului si o expozitie de fotografie, realizata de catre copiii din Centrul Comunitar Bucsani. In cadrul evenimentului vom prezenta povestile beneficiarilor si rezultatele proiectului.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 aprilie 2016, de la ora 10:00, in sala  Alcyone 2, Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei 63-81, Sector 1, Bucuresti.  


Puteti sa confrmati prezenta pana marti, 19 aprilie 2016, ora 18:00, la adresa: andreea.prisacariu@fundatiascheherazade.ro