Asociația CONIL vă invită cu multă bucurie să luați parte la Zilele Porților Deschise din cadrul Centrului Multifuncțional Conil ce înglobează Școala primară, Școala Gimnazială și Centru de Terapii, toate într-o singură locație.

În perioada 21 februarie 2022 – 04 martie 2022, între orele 15:00 și 18:00, vă invităm să ne cunoașteți. Părinții vor descoperi toate beneficiile lumii CONIL, iar micuții vor participa la ateliere distractive, într-un colectiv prietenos și tolerant.

Ce trebuie să știi despre Asociația CONIL:

Asociația CONIL a fost înființată în anul 2010 la inițiativa Adelei Hanafi, fondator, ca urmare a unei experiențe personale de mamă a unui copil cu dizabilități, din dorința de a da o șansă reală la educație, integrare și incluziune socială a copiilor și tinerilor cu diferite dizabilități.

Misiune Asociației CONIL: Bazată pe conceptul de educație incluzivă, CONIL ia naștere din dorința de a da o șansă tuturor copiilor, tipici dar și celor atipici, pentru a ajuta la formarea si educarea lor printr-un concept nou, liber, bazat pe iubire, empatie si respect.

Viziunea CONIL: Fiecare copil este o LUME, iar noi luptăm de peste 10 ani pentru o societate tolerantă, unde copiii și tinerii cu dizabilități se pot bucura de toate drepturile cuvenite.

În cadrul Centrului Multifuncțional CONIL aveți posibilitatea de a personaliza orarul zilnic al micuțului în funcție programul dumneavoastră, potrivit nevoilor, aptitudinilor și abilităților sale. La CONIL, fiecare copil este diferit, însă toți au un lucru în comun: sunt susținuți și iubiți de cadre didactice profesioniste, terapeuți dedicați și îngrijitori răbdători.

Grădinița și Școala CONIL acomodează și copii cu dizabilități diverse – autism, sindrom Down, retarad mediu, tetrapareză, copii cu tulburari de văz, auz , epilepsie etc., fiind o școală incluzivă bazată pe curriculum național adaptat însă stadiului de dezvoltare al fiecarui copil.

Centrul de zi CONIL – Terapii, recuperare și integrare:
În Centrul de zi, fiecare copil va avea un program de terapie dezvoltat special pentru el, care ar putea include logopedia, kinetoterapia, terapia ABA, terapie ocupațională dar și terapie și recuperare prin sport, meloterapie, art terapie, terapie prin teatru și improvizație, grupuride deprinderi de viață, de dezvoltare personal sau de socializare.

Dacă ești interesat de cele prezentate mai sus, dacă ți-ai dori să descoperim lumea din interiorul copilului tău, asigură-te că nu ratezi Zilele Porților Deschise de la Centrului Multifuncțional CONIL, șansa ideală pentru a-i asigura acestuia un viitor plin de iubire, acceptare, toleranță!

În cazul în care programul nu vă permite prezența fizică la Centrul nostru, ne puteți contacta pentru programarea unei întâlniri on-line chiar aici.

Photo by Marisa Howenstine from Unsplash