Inscrierea in concurs. Termenul limita de inscriere in competitie se prelungeste pana la data de 1 decembrie 2015. In acest interval, studentii romani cu rezultate exceptionale in strainatate se pot inscrie in concurs prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul http://gala.lsrs.ro/concurs/. De asemenea, LSRS ofera tuturor celor care cunosc studenti cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoasterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe https://goo.gl/yZoQUr.

Jurizarea candidatilor.
La fel ca in cazul editiilor precedente ale competitiei, evaluarea candidatilor va fi organizata in doua etape. Preselectia va fi realizata de catre laureatii editiilor anterioare ale Galei Studentilor Romani din Strainatate, iar selectia finala revine, ca in fiecare an, unui juriu prestigios alcatuit din personalitati ale societatii romanesti.

Criteriile de jurizare vor avea in vedere domeniul academic – rezultatele deosebite in domeniul de studiu si activitatea stiintifica – si activitatile extra-curriculare – desfasurate in planurile social si al dezvoltarii personale.

Inmanarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, eveniment ce se va desfasura in data de 7 ianuarie 2016, in Bucuresti. Toti cei interesati participe la aceasta seara de Gala sunt invitati sa isi rezerve un loc prin completarea formularului de inscriere disponibil pe  https://goo.gl/zHqsXz.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati http://gala.lsrs.ro.
 
***
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.

Contact
Alexandra Tita
Coordonator Adjunct Concurs
alexandra.tita@proiecte.lsrs.ro
075 573 3073
 
Andrei DINCA
Vicepresedinte LSRS - Comunicare
andrei.dinca@lsrs.ro
+44 753 228 4414 (UK)