Targul de cariere „Hai Acasa!” va avea loc in data de 1 iulie si se va desfasura in Bucuresti, la SenecaAnticafe din strada Arhitect Ion Mincu, nr.1. Printre companiile care s-au alaturat in acest an demersului LSRS de promovare a Romaniei ca destinatie de cariera se numara nume importante ale mediului de afaceri romanesc precum: Deloitte, Accenture, Pfizer, Genpact, Raiffeisen Bank, Bosch si Schaeffler Romania.    
 
Programul „Hai Acasa!” va avea doua dimensiuni complementare. Pe langa evenimentul offline de pe 1 iulie, LSRS pune la dispozitia celor interesati si mediul online, prin intermediul platformei EventLink ce va facilita in perioada 24-30 iunie & 02-15 iulie interactiunea directa intre studentii romani cu studii in strainatate si angajatorii participanti in proiect. Astfel, accesul studentilor si absolventilor care nu se afla in Bucuresti pe data de 1 iulie, dar care sunt interesati de dezvoltarea unei cariere in tara, pot beneficia de aceleasi oportunitati oferite de „Hai Acasa!”. 
 
In cadrul evenimentului traditional de cariere al LSRS, va fi de asemenea organizata cea de-a cincea editie a Business Consulting Case Study Event (BCCSE), un workshop-competitie de consultanta strategica bazata pe studii de caz in cadrul caruia consultantii vor fi reprezentati de studenti si absolventi romani de top cu studii superioare in strainatate. Participantii vor fi selectati pe baza CV-ului si a unei scurte scrisori de intentie, iar aplicatiile pot fi facute pe site-ul BCCSE (http://bccse.lsrs.ro/apply/). Pentru mai multe informatii se poate trimite e-mail la adresa bccse@lsrs.ro.  
Toate detaliile proiectului Hai Acasa!, inclusiv informatii complete privind inscrierea, se gasesc pe site-ul dedicat: http://haiacasa.lsrs.ro/eveniment-de-cariere-2015/ 
 
 
***
 
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.


CONTACT
 
Andreea Talos
Project Manager Adjunct
andreea.talos@staff.lsrs.ro 
+40 722 330 282
Andrei Dinca
Vice-Presedinte Comunicare 
andrei.dinca@lsrs.ro
+44 753 228 4414 (UK) / 0745 885 515 (Ro)