Inscrierea in cadrul proiectului. Termenul limita de inscriere in cadrul programului SMART Internships se prelungeste pana la data de 7 iunie 2015. In acest interval, stundentii romani cu studii in strainatate, sau proaspat absloventi, se pot inscrie in cadrul programului prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul proiectului:  http://haiacasa.lsrs.ro/procedura-de-aplicare/ . 
 
De asemenea, fiecare candidat va trimite un CV actualizat (in limba engleza sau romana) si o scrisoare de motivatie (in limba engleza sau romana) de aproximativ 500 de cuvinte, catre adresa de e-mail haiacasa@proiecte.lsrs.ro , cu subiectul SMART Internships. 
 
Stagiile „SMART” vor fi derulate in perioada vacantei universitare si vor avea o durata de una pana la trei luni, cu posibilitatea de prelungire in functie de circumstante. Anuntarea candidaturilor castigatoare va avea loc in perioada 18-26 iunie 2015.
 
Institutii participante. Va reamintim faptul ca, aflat la cea de-a treia editie, programul „SMART Internships” pune la dispozitia tinerilor cu experienta academica internationala stagii de practica in urmatoarele insitutii fidele proiectului inca de la editia anterioara: Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, Institutul European din Romania, Centrul Europe Direct Bucuresti, Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru romanii de pretutindeni, Camera Deputatilor, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Institutul National de Statistica, dar si alte institutii ce se vor alatura pe parcurs si vor fi facute cunoscute ulterior. 
 
Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati http://haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2015/
 
***
Contact
 
Alexandra STANCA
Project Manager SMART Internships
alexandra.stanca@proiecte.lsrs.ro
0747 290 194
 
Andrei DINCA
Vice-Presedinte Comunicare
andrei.dinca@lsrs.ro
+447532284414 
 

###
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studenţilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si acţiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, şi o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizaţie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.