Se gasesc la tot pasul oameni frumosi, inteligenti, publicatii cu content de calitate, proiecte extraordinare, care aduc un plus de valoare societatii noastre. Insa, in 80% din televiziune si presa, predomina uratul, scandalul, incultura si superficialitatea. De ce alegem sa predomine a doua varianta?
Lansam, pe aceasta cale, un manifest pentru toti cei care isi doresc altceva, vor o schimbare si sunt dispusi sa faca ceva pentru asta. Haideti sa facem cu totii mici schimbari, sa promovam valorile si sa incurajam pozitivul la cei din jurul nostru. Haideti sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre si sa realizam ca traim viata pe care ne-o facem noi singuri  si ca depinde doar de noi sa fim fericiti. 

Din momentul in care realizam toate acestea si incepem sa actionam, vom vedea ca lucrurile incep sa se schimbe si ca exista speranta sa realizam tot ce ne propunem. Trebuie sa luam exemplul oamenilor de succes si sa facem front comun. Sa facem noi primii pasi pentru schimbarea pe care o tot asteptam de la altii. Este un drum lung, dar merita parcurs. Prin tot ceea ce facem influentam persoanele din jurul nostru. Daca esti pozitiv si proactiv, atunci si cei din jurul tau vor fi asa. 

Noi luptam pentru dezvoltarea tinerilor, cel mai mare bun al unei tari, prin organizarea evenimentului BuzzCamp de 2 ori pe an si, zilnic, prin intermediul site-ului www.buzzcamp.ro, unde promovam oamenii valorosi si sprijinim dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. 

Voi ce faceti pentru a promova o Romanie mai frumoasa, mai educata si mai dezvoltata?