Locul de intalnire anuala a inovatorilor in educatie din Romania, neConferinta e un spatiu deschis in care atelierele pot fi despre proiectul care te incanta, intrebarile care te macina sau ideile care te fascineaza din domeniul educatiei.
 
Cele doua zile vor oferi un spatiu de reconstruire, la scara mica, a ecosistemului in care se produce inovatia in educatia din Romania.
 
Evenimentul este pentru toti inovatorii in educatie, cei care construiesc produse ce aduc valoare in spatiul educational, si pentru beneficiarii si sustinatorii programelor educationale existente.
 
In prima parte a primei zile setam cadrul de conectare intre reprezentanti din categoriile de business, public, finantatori si elevi/ studenti si parinti pentru a descoperi care sunt provocarile pe care fiecare sector le intampina in raport cu educatia. Avand imaginea de ansamblu, ne va fi mai usor sa ne gasim locul pe harta stakeholder-ilor educatiei din Romania, si sa participam la o discutie moderata alaturi de reprezentanti ai celor 4 directii de actiune pentru inovatia in educatie.
 
In cea de-a doua parte a evenimentului participantii vor avea libertatea de a propune teme de discutie pe care le pot transforma in ateliere Open Space, care vor fi de 3 tipuri: dilema – in care se vor grupa intrebari similare pentru a se gasi solutii, feedforward – se vor impartasi proiecte sau modele de buna practica grupate sub o tema comuna si discutie. 

Evenimentul este gazduit de The HUB Bucharest, iar inscrierea se face prin completarea formularului pana pe data de 18 noiembrie.
 
Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului si participanti si a fi la curent cu ultimele noutati, va invitam sa vizitati pagina de Facebook sau site-ul nostru.
 
Contact
Ana Raducanu
ana.raducanu@restartedu.ro
0765.614.899