In data de 15 ianuarie 2014, Asociatia IHTIS a spus START celei de-a doua actiuni din cadrul Proiectului ETICHETAT “VULNERABIL” – GANDESC RESPONSABIL – prin dezvoltarea unei initiative de tip social-media: Pagina web http://observgandescpovestesc.wordpress.com/.

“Drepturile omului”, “Antidiscriminare”, “Inegalitati sociale” sau feedback-uri in privinta serviciilor sociale existente care NU corespund nevoilor grupurilor vulnerabile sunt arii tematice pe care, persoanele cu varsta de minimum 18 ani, cu domiciliul in Romania, care apartin direct sau indirect unui grup social VULNERABIL sunt invitate si asteptate sa le abordeze RESPONSABIL.

IA ATITUDINE! Orice schimbare in bine porneste dintr-o ATITUDINE PERSONALA, ATITUDINEA fiind pasaportul catre un maine mai bun. A LUA ATITUDINE inseamna a inlocui comodul gand “ar fi bine ca CINEVA sa …” cu unul de actiune personala: “ar fi bine ca EU sa …”. Astfel, acel “CINEVA care trebuie sa…” poti fi chiar TU: mai responsabil, mai implicat, mai specializat intr-un domeniu in care ti-ai asumat actiunea, mai cunoscut, mai constient de fortele proprii.

PAREREA TA CONTEAZA
FII “CINEVA” ! SCRIE-NE ACUM ! – o poveste reala, o intamplare, o situatie din care a lipsit “CINEVA” care sa IA ATITUDINE. Daca opiniile primite vor corespunde Regulamentului “OBSERV – GANDESC – POVESTESC”, vei fi adevaratul “CINEVA” Premiat pentru Responsabilitatea Sociala asumata.
PREMII: In functie de punctajul obtinut, primii 5 autori vor ocupa un loc intr-o tabara de socializare, intitulata sugestiv “APTITUDINI PENTRU ATITUDINI”, care se va desfasura in perioada 25-30 iunie, in Statiunea EFORIE SUD, Hotel MILCOV.
Toti participantii (care doresc) isi vor putea exprima punctele de vedere cu privire la tematica abordata, in cadrul unei mese rotunde, o intalnire cu reprezentantii autoritatilor publice, eveniment programat la inceputul lunii Mai 2014, in Municipiul Botosani – in cadrul aceluiasi Proiect: “ETICHETAT VULNERABIL – GANDESC RESPONSABIL”.

Toate cele trei actiuni mentionate (Pagina de Atitudine Sociala, Masa Rotunda si Tabara de Socializare) sunt posibile datorita sustinatorului proiectului propus: Finantator: RSC – Reteaua Sociala “Actionam Responsabil”. 
VA ASTEPTAM OPINIILE PE ADRESA michi_mihaescu@yahoo.com, pana pe 15 aprilie 2014.

Cititi intai cu ATENTIE Regulamentul aflat pe noul Blog: http://observgandescpovestesc.wordpress.com/

MULT SUCCES!