De astăzi te poți înscrie la următoarele cursuri online din cadrul ediției a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri http://ongonline.techsoup.ro/
 
Despre ce poți învăța în următoarele două webinarii în Școala Digitală:
 
Storytelling digital
31 mai 2017, ora 17:00
Împreună cu Gabriel Sandu, jurnalist și inițiatorul Brrlog (publicație de jurnalism și satiră), intrăm în lumea poveștilor digitale și parcurgem procesul de scriere și publicare a unei povești: de la emoția subiectului, la generarea impactului dorit de autor.
 
A B C în WordPress. Introducere pentru ONG-uri
14 iunie 2017, ora 17:00
Împreună cu Maria Ganfaleanu, Software Engineer Zitec, înveți A B C-ul platformei de creare și gestionare a unui website - WordPress: de la instalare, creare și editare conținut, la importanța securizării website-ului ONG-ului tău.  
 
Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înscrise în Programul TechSoup România și se realizează prin completarea unui profil pe pagina http://ongonline.techsoup.ro/ 
 
Școala Digitală pentru ONG-uri este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajați și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training gratuit profesionist și la îndemână online în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor. Pentru a participa la training, organizațiile trebuie doar să fie validate gratuit în Programul TechSoup România, respectiv TechSoup Moldova, un proces care în același timp le oferă și posibilitatea de a accesa programe software sau servicii gratuite de cloud de la Microsoft sau Google.
 
Ce vei învăța la Școala Digitală pentru ONG-uri în 2017? 
În 2017, Asociația Techsoup invită cei mai buni specialiști în tehnologie, marketing digital, SEO și SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat și afaceri online, organizare comunitară și informare corectă online să susțină cursuri gratuite pentru angajații și voluntarii organizațiilor nonprofit care se înscriu în ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.

Școala Digitală pentru ONG-uri și-a propus și anul acesta să ajute organizațiile nonprofit să identifice, selecteze și implementeze soluții și servicii online care să le ușureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitățile online de susținători sau strângerea de fonduri, dar și să le pregătească mai bine pentru a-și îndeplini misiunea într-o lume mult mai tehnologizată. 
 
***
Despre Asociația Techsoup
Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Credem că tehnologia contribuie la o societate deschisă și democratică, de aceea ne-am propus să facem tehnologia accesibilă, ușor de înțeles și familiară celor care sunt motorul schimbării sociale în România. Asociația Techsoup facilitează accesul profit la soluții software, cloud și traininguri de tehnologie pentru peste 2.300 de organizații non-profit; ajută anual 2.500 de elevi de liceu să își crească potențialul prin tehnologie și promovează excelența în educația computer science împreună cu profesori de informatică din 8 județe.  Află mai multe despre misiunea organizației și proiectele noastre pe www.asociatiatechsoup.ro