Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) informează studenții și absolvenții români care au studiat în străinătate în anul universitar 2015-2016 ca termenul limită de înscriere în concursul “Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” va fi extins până miercuri, 7 decembrie 2016, ora 23.59 EET (ora României). 
 
În acest interval, studenţii români cu rezultate excepţionale în străinătate se pot înscrie în concurs prin completarea formularului de pe site-ul http://bit.ly/galalsrs2017concurs. De asemenea, LSRS oferă tuturor celor care cunosc studenți cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoașterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe http://bit.ly/galalsrs2017recomandari
 
Candidaţii pentru categoria „Studentul Român Erasmus al Anului” vor fi nevoiţi să descarce, completeze şi ataşeze formularul de candidatură „Call for Applications Erasmus” (se va descărca de pe http://bit.ly/galalsrs2017concurs). Pentru informaţii suplimentare legate de Concurs cei interesaţi sunt rugaţi să trimită un email la adresa studentulanului@lsrs.ro
 
Desemnarea câștigătorilor va avea loc în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, eveniment ce se va desfășura în data de 5 ianuarie 2017 la Palatul Parlamentului. Toți cei interesați să ia parte la această seară de Gală sunt invitați să își rezerve un loc prin completarea formularului de înscriere disponibil pe  http://bit.ly/GalaLSRS2017inscriere. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de înscrieri.
 
Cea de-a opta ediție a Galei Studenților Români din Străinătate marchează în același timp aniversarea a opt ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal să ofere studenților români din străinătate un cadru de dialog și recunoaștere prin susținerea intereselor acestora și promovarea meritelor lor în societatea românească actuală. LSRS încurajează păstrarea legăturii cu România și promovarea unei imagini pozitive a țării noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelență și profesionalism.
Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați http://gala.lsrs.ro
 
***
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.