Inscrierea in concurs. Termenul-limita de inscriere in competiţie se prelungeşte pana la data de 30 noiembrie 2014. In acest interval, studenţii romani cu rezultate excepţionale in strainatate se pot inscrie in concurs prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul http://gala.lsrs.ro/concurs/. De asemenea, LSRS ofera tuturor celor care cunosc studenti cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoasterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe http://goo.gl/x4ZlEz.
 
Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati http://gala.lsrs.ro
 
Jurizarea candidatilor. La fel ca in cazul editiilor precedente ale competitiei, evaluarea candidatilor va fi organizata in doua etape. Preselectia va fi realizata de catre laureatii editiilor anterioare ale Galei Studentilor Romani din Strainatate, iar selectia finala revine, ca in fiecare an, unui juriu prestigios alcatuit din personalitati ale societatii romanesti.
 
Criteriile de jurizare vor avea in vedere domeniul academic – rezultatele deosebite in domeniul de studiu si activitatea stiintifica – si activitatile extra-curriculare – desfasurate in planurile social si al dezvoltarii personale.
 
Inmanarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, eveniment ce se va desfasura in data de 8 ianuarie 2015 la Palatul Parlamentului. Toti cei interesati sa ia parte la aceasta seara de Gala sunt invitati sa isi rezerve un loc prin completarea formularului de inscriere disponibil pe  http://goo.gl/e9gMfS. 
 
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati:
 
Andrei Dinca
Coordonator Concurs Gala LSRS 2015
andrei.dinca@lsrs.ro
+4475 3228 4414
 
Oana Frant
Coordonator Gala LSRS 2015
oana.frant@lsrs.ro
0726 712 223
 

***
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studenţilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si acţiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, şi o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.