Trei decenii de donatii de software pentru ONG-uri
Fie ca ai resurse de tehnologie de oferit sau cauti solutii pentru organizatia ta non-profit, TechSoup faciliteaza acest schimb. Un partener de incredere de aproape trei decenii, TechSoup creeaza atat platforme digitale cat si experiente personale care ajuta oamenii sa construiasca impreuna o lume mai echitabila.
 
”Din 1987, TechSoup conecteaza organizatiile non-profit cu tehnologia de care au nevoie pentru a-si indeplini misiunea. Astazi, reteaua noastra de parteneri cuprinde 90 de companii donatoare si peste 700.000 de organizatii din peste 123 de tari. Prin aceasta platforma, TechSoup.Global, putem oferi donatii de tehnologie pentru ONG-uri, oriunde pe planeta – un pas important in demersul nostru de a ajuta cele peste 10 milioane de organizatii nonprofit din intreaga lumea sa castige vizibilitate si sa gaseasca sprijinul de care au nevoie pentru a avea un impact mai mare in comunitatile lor”, spune Rebecca Masisak, CEO, TechSoup.
 
Anul acesta, platforma globala TechSoup a ajuns la un miliard de utilizatori, devenind astfel cel mai mare hub de resurse de tehnologie pentru organizatii non-profit. In prezent, platforma globala TechSoup ofera donatii de tehnologie in valoare de 5.5 miliarde de dolari.
 
”Suntem incantati sa sprijinim Techsoup si sa oferim resurse de tehnologie pentru toate organizatiile neguvernamentale de pe glob. Tehnologia poate fi o forta incredibila prin care organizatiile nonprofit pot obtine mai multe beneficii pentru oamenii si comunitatile pe care le sprijina”, spune Jane Meseck, Director al programului Technology for Good in cadrul Microsoft.
 
Programul TechSoup in Romania 
Lansat in urma cu 5 ani, programul TechSoup pentru ONG-uri este derulat in Romania in parteneriat cu Asociatia TechSoup Romania.
 
Orice organizatie non-profit se poate alatura programului TechSoup, gratuit, in cativa pasi simpli pe www.techsoup.ro. In ultimii 5 ani, prin programul TechSoup, sectorul non-profit din Romania a facut economii de peste 3.000.0000 USD la achizitia de produse software licentiate. Peste 1500 de organizatii non-profit sunt inscrise deja in programul TechSoup si au acces la produse software si beneficiaza de resurse de invatare menite sa le creasca capacitatea de a-si comunica cauza, de a atrage fonduri si de a-si mobiliza mai eficient comunitatea de sustinatori.
 
Daca reprezentanti o organizatie non-profit din Romania si inca nu v-ati inscris in programul TechSoup, o puteti face acum, in cativa pasi simpli accesand acest link
 
***
Despre Asociatia TechSoup Romania
Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania, precum Scoala Digitala pentru ONG-uri sau Educatie Financiara pentru ONG-uri. Afla mai multe pe www.techsoup.ro
 
Detalii despre TechSoup si programele Asociatiei TechSoup Romania puteti afla de la Madalina Oprisan, digital communication manager, Asociatia TechSoup Romania prin e-mail la contact@techsoup.ro.