Inscrierile in cadrul concursului Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate s-au prelungit pana la data de 30 noiembrie 2013, pentru tinerii romani cu rezultate academice exceptionale in tara si strainatate in anul academic 2012-2013 la oricare din urmatoarele categorii de concurs:
 
# Studentul Roman al Anului din America de Nord (un premiu pentru nivelul universitar si un premiu pentru nivelul post-universitar);
# Studentul Roman al Anului din Europa (un premiu pentru nivelul universitar si un premiu pentru nivelul post-universitar);
# Studentul Roman al Anului de pe Alte Continente;
# Studentul Roman Erasmus al Anului;
# Studentul Anului in Romania;
# Premiul Special in Arte.
 
Toate candidaturile, cu exceptia celor pentru categoria „Studentul Anului in Romania”, vor participa automat in competitia pentru Marele Premiu „Studentul Roman al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toti studentii romani care au studiat in anul universitar 2012-2013 in strainatate, indiferent de aria geografica si domeniul de studiu.
 
Pentru a candida la una dintre sectiuni, tinerii interesati sunt invitati sa trimita CV-ul lor si o scurta autodescriere (maxim 150 de cuvinte) la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro. Pentru categoria Studentul Roman Erasmus al Anului, documentele necesare sunt CV-ul, o autodescriere si „Formularul ERASMUS Premiile LSRS" (se va descarca de pe pagina web http://gala.lsrs.ro/concurs/). Acestea vor fi trimise la adresa erasmus@lsrs.ro.
 
Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate se va desfasura, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate din 8 ianuarie 2013, la Bucuresti.

***
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina web a Galei LSRS 2014 (http://gala.lsrs.ro). De asemenea, pentru orice informatie suplimentara va rugam sa ne contactati prin e-mail la gala@lsrs.ro, sau la telefon (0722 697 550).