Participantii sunt invitati sa experimenteze stiinta in cele mai amuzante moduri cu putinta alaturi de partenerii nostri dedicati acestor activitati, cum ar fi Profesorul Trasnit, Oraselul Cunoasterii, Digital Kids, Game Art, Edulier, Teko Kindergarten, Ortotech, Momki and Friends, Robo Fun, Techies, Mad Hatter.

Cele doua zile de festival includ experimente distractive pe intelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte stiintifice interactive si competitii de roboti. In cadrul festivalului, participantii sunt invitati sa contribuie la show-uri experiment precum bateria de lamai, heliostat, harpa fara coarde, mana bionica. La bateria de lamai, asociatia Edulier va asteapta cu un stand de limonada.

Evenimentul este sustinut de Da Vinci Learning, televiziunea educationala pentru intreaga familie.

„Cu Festivalul Stiintei am reusit sa atingem inimile, mintile, sufletele a peste 10.000 de copii in cele 2 editii anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lamai a intrat in Cartea Recordurilor. Nu e putin pentru un eveniment de stiinta, mai ales ca stiinta nu este printre preferatele copiilor, in general. Ce am reusit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociatiei, a fost sa ii facem si pe copii si pe parintii lor sa iubeasca stiinta. Anul acesta avem multe noutati, de aceea va asteptam alaturi de noi!”, a decalarat Andreea Stoica, fondatorul Fascination si al SCIKiDS Festivalul Stiintei

SCIKiDS Festivalul Stiintei se afla la cea de-a treia editie si reprezinta o initiativa a Asociatiei faSCInation impreuna cu Fun Science Romania, prezentata intr-un eveniment UPC Romania. Pentru mai multe detalii despre SCIKiDS, accesati site-ul www.scikids.ro si pagina de Facebook SCIKiDS Romania. Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul promenada.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.

Puteti consulta programul aici.
Cum a fost la SciKids Festivalul Stiintei editia 2014

***
Despre Da Vinci Learning

Canalul TV Da Vinci Learning a fost fondat in anul 2007 la Berlin, Germania. In prezent, televiziunea educationala pentru intreaga familie poate fi receptionata in 105 tari din Europa, Asia si Africa. Pe langa programe de animatie care prezinta biografiile marilor personalitati ale stiintei sau explica pe intelesul celor mici cele mai complicate probleme din domenii precum fizica, biologie, chimia sau matematica, Da Vinci Learning ii incanta si uimeste pe parinti cu cele mai noi magazine stiintifice. In Romania, Da Vinci Learning este disponibil in retelele UPC, Telekom, AKTA, dar si la numerosi operatori de cablu locali.

Despre Asociatia Fascination
SCIKiDS -The Next Generation: Noi credem ca stiinta are puterea de a schimba vieti si de a influenta destine. Misiunea SCIKiDS este aceea de a stimula interesul copiilor pentru stiinta, prin evenimente si activitati definite prin trei calitati-cheie: interactiv, educational si inspirational. Publicul nostru tinta este intreaga familie.

Despre Promenada Mall
Promenada reinventeaza experienta cumparaturilor si a divertismentului, adresandu-se unui public cu un stil de viata contemporan, aflat in continua cautare de surse de inspiratie si de creativitate. Centrul comercial este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinatate a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Promenada isi propune sa devina un reper in viata urbana a orasului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumina, mult alb si accente de culoare, un mix de chiriasi care sa satisfaca asteptarile unui public tot mai exigent, dar si prin terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru sau concerte si de un patinoar in aer liber pe durata iernii.

Contact:
Cristiana Ionescu
contact@funscience.ro