Bursele “Viitor prin educatie” reprezinta un pachet de servicii educationale de care vor putea beneficia 10 copii din Bucuresti si Ilfov. Programul este constituit ca un proces care se va desfasura pe termen lung si presupune identificarea traseelor educationale oportune, iar ulterior implementarea acestora alaturi de o echipa de specialisti in dezvoltare personala. 

Bursele se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, care provin din familii cu un venit maxim pe membru de 700 lei, care au un talent evident, isi doresc sa studieze ceva anume sau vor pur si simplu o educatie de calitate.
 
Pachetul de servicii educationale consta in: evaluare si consiliere educationala, pregatiri aditionale in domeniile la care copiii exceleaza (matematica, informatica sau limbi straine), ateliere de educatie alternativa (actorie, desen, bune maniere, educatie financiara, dezbatere, ecologie, dans, stiinta aplicata, alimentatie, foto si video, istorie, IT si dezvoltare personala), vizite culturale (muzee, fabrici, evenimente). 
 
Procesul de selectie cuprinde:
# Prima etapa - depunere dosar, care va contine:
1. Formularul de inscriere - completat de parinte/tutore alaturi de elev 
2. Situatia scolara
3. Compunere/eseu – motivatia de participare in proiect 
4. Depunerea dosarului de inscriere

# Etapa finala – testare IQ, evaluare abilitati si competente
Dosarele de participare se pot depune si in format electronic (scanate) la adresa contact@seedingknowledge.foundation sau fizic, la sediul Fundatiei Seeding Knowledge din Bucuresti, Strada Povernei, nr. 35, pana pe 10 februarie, ora 18:00

Dupa analiza, se vor anunta si contacta de catre organizatori eleviii care vor merge la evaluarea finala.
 
***
Despre Fundatia Seeding Knowledge
Fundatia Seeding Knowledge a pornit de la dorinta de a contribui in mod constant si semnificativ la imbunatatirea vietii celor din jur. Scopul nostru este sa oferim copiilor o educatie contemporana, bazata pe specificul individului: nevoile sale, talentele, abilitatile, o educatie interactiva, modelabila in mod constant, al carei scop este antrenarea mintii pentru a gandi, pentru a cerceta continuu, pentru a investiga. O educatie al carei scop este ca oamenii sa se cunoasca pe ei insisi si lumea in care traiesc, fiind activi, implicati si responsabili, construind in fiecare zi, prin alegerile lor, o lume mai buna.
 
 
CONTACT:
Georgia Petria – Relatii Publice SEEDING KNOWLEDGE FOUNDATION
Email: gpetria@seedingknowledge.foundation