What’s life really about? Consumix este o campanie care te provoaca sa te gandesti la deprinderile tale de consum si consecintele lor. Ne-am propus sa rupem rutina. Rutina de a consuma “fast” si “nonsense”, rutina de a neglija sanatatea sau mediul in care traim. In sensul asta te incurajam: “close all pop-ups”! 
  
Intr-o zi folosim zeci sau chiar sute de produse, fiecare cu o poveste unica despre cum a ajuns in viata noastra. Cautam povestile absurde, ironice sau amuzante pe care le reflectam intr-o serie de materiale creative: afise, clipuri publicitare, scurte povestiri. 
  
Produsele si serviciile care ne starnesc imaginatia sunt pe cat de familiare, pe atat de nocive pentru mediu si sanatate. Ce produse mai exact? Priveste in jur si vei sti despre ce vorbim. 
  
Publicitatea conventionala portretizeaza o lume idealizata artificial, o falsa fericire, pe care nu o traim niciodata. Insa sacrificiile pe care le facem pentru a imita aceasta fericire ne duc la o adevarata si cat se poate de reala depresie. De cate ori nu ati auzit spunand-se: “Nu pot sa sufar mediocritatea si lipsa de scrupule a sistemului in care traim! Insa nu pot sa uit ca sunt un om cu responsabilitati si o familie de intretinut”? 
  
Cum ar arata societatea daca am decide cu totii sa avem un stil de viata sanatos si am renunta sa consumam produsele care ne pot cauza intr-un fel sau altul raul? Oare ce s-ar intampla cu soarta marilor branduri? 
  
Impactul campaniei nu depinde de noi. We REVEAL, you ACT! Ce ne dorim sa generam este o mica, dar foarte importanta, schimbare in tine. Pentru noi asta inseamna un real succes al creatiei noastre! 
  
Campania Consumix a aparut la initiativa echipei Creionetica si chiar asta face, creeaza pentru “AWARENESS”. Vei auzi des de noi, pentru ca nu ne vom opri sa-ti spunem povesti si sa-ti reamintim: “close all pop-ups!”.  
  
Pastram legatura pe Pagina de Facebook Creionetica.
 
Multumim tuturor partenerilor campaniei Consumix:
Societal, Responsabilitatesociala.ro, Think Outside the Box, Mixtopia, Sub25, ArtWe, Deco si Eco, Altreileasector.ro, ArtClue, Alternativ, StiriONG, BusinessLive, Onlinestudent, StopCO2.