Daca lucrezi sau esti voluntar intr-o organizatie non-profit, te poti inscrie gratuit la training completand acest formular online: http://educatiefinanciara.techsoup.ro/webinar-raportare-financiara-pentru-ong-uri/
 
In prima parte a webinarului, Roxana Colisniuc, CSR Officer ING Bank, va vorbi despre cum ajuta raportarea financiara in mentinerea relatiei cu donatorii si sponsorii si va raspunde la intrebari precum:
• La ce se uita un finantator cand analizeaza o cerere financiara?
• Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac cei care lucreaza in sectorul non-profit atunci cand scriu o propunere de finantare?
• Cand vine vorba de bugetul unei organizatii, la ce se uita un finantator?

In partea a doua a webinarului, vom vorbi despre ”Instrumente online de vizualizare a datelor financiare”. Trecem in revista pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a construi un infografic pentru organizatia ta neguvernamentala. Alaturi de noi va fi Madalina Raileanu, graphic designer.
 
Resurse de invatare, prezentari si articole realizate in cadrul proiectului ”Educatie Financiara pentru ONG-uri” sunt disponibile pe site-ul: http://educatiefinanciara.techsoup.ro
 
 
Detalii suplimentare despre programele TechSoup puteti obtine de la Madalina Oprisan, digital communication manager, telefonic la 0723275406 sau prin e-mail la contact@techsoup.ro.