Pentru a candida la una dintre sectiunile mentionate mai jos, tinerii interesati sunt invitati sa trimita CV-ul lor si o scurta autodescriere (maxim 150 de cuvinte) pana sambata, 30 noiembrie, la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro

Pentru categoriile de concurs, criterii de eligibilitate si modalitati de jurizare va invitam sa accesati www.gala.lsrs.ro.
 
Toate candidaturile, cu exceptia celor pentru categoria „Studentul Anului in Romania”, vor fi inscrise automat in competitia pentru Marele Premiu „Studentul Roman al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toti studentii romani care au studiat in anul universitar 2012-2013 in strainatate, indiferent de aria geografica si domeniul de studiu.
 
Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate se va desfasura, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate din 8 ianuarie 2014, la Bucuresti. Evenimentul promoveaza anual meritele academice si implicarea in societate a studentilor si absolventilor romani din strainatate. In 2014, Gala va marca si aniversarea a cinci ani de activitate a Ligii Studentilor Romani din Strainatate.