Fundația Seeding Knowledge a lansat, de aproape un an, cel mai lung program personalizat de burse educaționale, din România. Alături de o echipă de specialiști în psihopedagogie și educație, cei 10 copii, câștigători ai burselor “Viitor prin educație”, iau parte la diverse sesiuni de pregătire teoretică, dezvoltare personală, dar și multe alte activități creative și recreative.

Recent, unul dintre cei 10 copii, a avut bucuria de a primi sprijinul unei familii care și-a manifestat dorința de a îi oferi un cămin și tot ce îi este necesar în parcursul său educațional.

Având în vedere situația mai sus menționată, s-a decis realocarea resurselor rămase prin acceptarea în program a unui nou membru.

Selecția a cuprins etapa de analiză a dosarelor înscrise, urmată de evaluarea psihologică – susținută de Psiholog Monica Bolocan și, în final, o sesiune de interviuri cu echipa Fundației Seeding Knowledge – copil alături de familie.

În urma acesteia, câștigătorul și următorul beneficiar al programului de burse “Viitor prin Educație” este Preoteasa Maria.

Fundatia Seeding Knowledge susține ideea unei educații complete, personalizatăși orientată spre viitor, oferind o pregătire extrașcolară special concepută pentru a ajuta copiii studioși, dar fără resurse materiale, să se dezvolte echilibrat și armonios, până la vârsta de 18 ani.