În cadrul celei de-a treia ediții Diploma, evenimentul dedicat noii generații de artiști, UniCredit Bank – Banca Minților Creative – partener principal al Diploma –  a oferit o bursă tânărului pictor Radu Augustin Răzvan, unul dintre artiști a cărui lucrare de disertație a fost expusă în secțiunea Pictură. Aceasta constă într-un spațiu de lucru timp de un an în cadrul ArtHub -  un nou proiect dedicat artei contemporane din București (B-dul Carol Nr. 61, et. 4).   

Diploma 2016 a expus la Palatul Ștribei, în perioada 21-30 octombrie 2016 peste 250 de lucrări de licență sau disertație, din peste 25 de discipline creative. Secțiunea Pictură a fost formată din 25 de proiecte, semnate de către absolvenții Universității Naționale de Arte din București.

Juriul care a selectat artistul din cadrul concursului susținut de UniCredit Bank a fost compus din Cosmin Năsui, membru fondator și curator PostModernism Museum, Ioana Ciocan, director Art Safari Bucharest, Mihai Pop, membru fondator și director Plan B, Suzana Vasilescu, art advisor și owner Suprainfinit Gallery, Anca Ungureanu, First VP, Identity and Communication Director UniCredit Bank România și Nona Șerbănescu de la ArtHub. Aceștia l-au ales pe  Radu Augustin Răzvan, un tânăr absolvent din cadrul expoziției Diploma de anul trecut , care va avea posibilitatea să lucreze timp de un an, în propriul atelier de artă din cadrul ArtHub.

Radu Augustin Răzvan a absolvit în anul 2014 Secția de Pictură a Universităţii Naţionale de Arte Plastice Bucureşti, iar în 2015 a avut prima expoziție personală, la Galeria TRIADE din Timișoara. Radu a participat la mai multe expoziții de grup, atât în ţară (Bucureşti, Timişoara, Constanța), cât și peste hotare (Viena, Torino, Chișinău, Samokov). În anul 2014 a câștigat concursul național pentru studenți ”Puterea seduce sufletul?” organizat de Fundația Interart Triade din Timișoara.
 
Portofoliul artistului poate fi găsit online www.radurazvan.ro

***
Diploma 2016
a expus la Palatul Ștribei, în perioada 21-30 octombrie peste 250 de lucrări de licență sau disertație, din peste 25 de discipline creative. Secțiunea Pictură a fost formată din 25 de proiecte, semnate de către absolvenții Universității Naționale de Arte din Bucure

ART HUB este un spațiu multifuncțional oferit spre utilizare profesioniștilor din domeniul artei, managementului cultural și a industriilor creative, cu suprafețe destinate lucrului în comun și zone de lucru individuale. Evenimentele ART HUB propun publicului larg experiențe artistice inovatoare și complete, de la vizual la performance, ce țin de zona experimentului, debutului, schimbului cultural și nu numai.

The Institute inițiază și organizează evenimente de 17 ani și aduce împreună antreprenorii, profesioniștii și publicul industriilor creative din România. Prin tot ceea ce face contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. Este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine şi Noaptea Agenţiilor, organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO şi ADC*RO Awards.

UniCredit Bank
este parte a UniCredit Group, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare deservind mai mult de 650.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.