Campania organizatiei tale non-profit de strangere a donatiilor de 2% poate fi mai eficienta! Participa la urmatorul training online organizat de TechSoup si invata practic cum sa trimiti e-mailuri mai eficient.
 
Inscrie-te si participa la webinarul organizat de Asociatia TechSoup Romania si agentia White Image pe 15 mai 2015, incepand cu ora 18.00, doar pentru organizatiile non-profit.
 
In cadrul webinarului vei avea ocazia sa inveti de la Andrei Georgescu (Founder & Managing Director White Image):
- De ce ar fi bine sa-ti construiesti o baza de date cu donatori, sustinatori si voluntari?
- Sfaturi practice de trimis e-mailuri eficient: cate poze, cate link-uri, cat de lung trebuie sa fie textul unui e-mail pentru a avea un impact
- Cum realizezi o campanie de e-mail marketing eficienta?
 
Cum participi la training?
Inscrierea la acest webinar este gratuita si deschisa oricarui ONG membru in comunitatea TechSoup, in limita locurilor disponibile. Daca faci parte dintr-o organizatie membra in TechSoup, rezerva-ti un loc la webinar, completand acest formular online
 
Daca organizatia ta nu este inca membra in comunitatea TechSoup, te poti Inscrie gratuit, in doar cativa pasi simpli - https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup
 
Despre trainer
Andrei Georgescu este fondatorul agentiei White Image si este focusat pe ceea ce creaza rezultate. El este specializat in strategii de email & marketing automation lucrand de peste 12 ani cu clienti din domeniul bancar, auto, retail etc. Agentia pe care o conduce Andrei a obtinut 3 mentiuni de onoare la cel mai mare eveniment de e-mail marketing din lume, Marketing Sherpa Email Awards, in 2014.  
 
***
Despre TechSoup Romania
Asociatia TechSoup Romania ofera tehnologie si resurse de invatare pentru ONG-uri. Pe langa accesul la produse software de la donatori internationali precum Bitdefender, Adobe, Microsoft, Cisco, Symantec si SAP, TechSoup faciliteaza accesul la traininguri si webinarii gratuite pentru ONG-uri. Afla mai multe pe www.techsoup.ro.
 
Informatii suplimentare despre webinar si inscrierea in TechSoup, puteti obtine de la Madalina Oprisan, digital communication manager, TechSoup Romania, prin e-mail la contact@techsoup (punct) ro.