In cadrul trainingului online sustinut de Mihai Nasaudean, managing partner Good Afternoon, veti afla cum va puteti construi un site pe Wordpress si cum puteti sa-l administrati mai usor. Trainingul va avea loc online, pe 27 martie, incepand cu orele 18:00. Daca organizatia ta neguvernamentala face parte din comunitatea TechSoup, rezerva-ti acum un loc la training.

Iata cateva subiecte care vor fi discute in cadrul intalnirii online:

- Sunt ONG. Am un domeniu (www.techsoup.ro) si vreau sa-mi construiesc un site pe Wordpress. Cum fac? Ne explica Mihai Nasaudean in 3 pasi simpli.

- ABC de programator: ce inseamna content management system (CMS), tema si pluging-uri?

- Primii pasi in instalare, adaugare, administrare si personalizarea continutului de pe site.

- Nivelul urmator – descopera plugin-uri, teme si update-uri utile pentru site-ul organizatiei tale.

Inscriere si participare la webinar
Trainingul este gratuit pentru reprezentantii organizatiilor non-profit. Daca faci parte dintr-un ONG membru in comunitatea TechSoup, te poti inscrie la training completand acest formular online. Daca organizatia ta inca nu este inscrisa in TechSoup, te poti alatura comunitatii in cativa pasi simpli - https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup.



Despre trainer:
Mihai Nasaudean este managing partner in cadrul agentiei digitale Good Afternoon. Are o experienta de peste 13 ani in dezvoltare de solutii web, de la e-mail marketing la site-uri si aplicatii de mobil. Mai multe despre Mihai si munca echipei sale puteti gasi pe www.goodafternoon.ro.

Despre TechSoup Romania
TechSoup Romania ofera tehnologie si resurse de invatare pentru ONG-uri. Pe langa accesul la produse software de la donatori internationali precum Bitdefender, Adobe, Microsoft, Cisco, Symantec si SAP, TechSoup faciliteaza traininguri si webinarii gratuite doar pentru ONG-uri. Afla mai multe pe www.techsoup.ro.

Atentie! Numarul de locuri disponibile pentru webinar este limitat. Au prioritate organizatiile care sunt deja membre in comunitatea TechSoup.

Informatii suplimentare despre webinar si inscrierea in TechSoup, puteti obtine de la Madalina Oprisan, digital communication manager, TechSoup Romania, prin e-mail la contact (at) techsoup (punct) ro.