Webinarul se va desfasura online, vineri, pe 15 mai, incepand cu orele 18.00.
 
Daca organizatia ta non-profit este membra in comunitatea TechSoup, rezerva-ti un loc la training completand acest formular online
 
In cadrul webinarului vei avea ocazia sa inveti de la Andrei Georgescu (Founder & Managing Director White Image):
- De ce ar fi bine sa-ti construiesti o baza de date cu donatori, sustinatori si voluntari?
- Sfaturi practice de trimis e-mailuri eficient: cate poze, cate link-uri, cat de lung trebuie sa fie textul unui e-mail pentru a avea un impact?
- Cum realizezi o campanie de e-mail marketing eficienta?
 
Cum participi la training?                
Inscrierea la acest webinar este gratuita si deschisa oricarui ONG membru in comunitatea TechSoup, in limita locurilor disponibile.
 
Daca organizatia ta nu este inca membra in comunitatea TechSoup, te poti Inscrie gratuit, in doar cativa pasi simpli - https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup
 
Despre trainer
Andrei Georgescu este fondatorul agentiei White Image si este focusat pe ceea ce creaza rezultate. El este specializat in strategii de email & marketing automation lucrand de peste 12 ani cu clienti din domeniul bancar, auto, retail etc. Agentia pe care o conduce Andrei a obtinut 3 mentiuni de onoare la cel mai mare eveniment de e-mail marketing din lume, Marketing Sherpa Email Awards, in 2014.  
 
Despre TechSoup Romania
Asociatia TechSoup Romania ofera tehnologie si resurse de invatare pentru ONG-uri. Pe langa accesul la produse software de la donatori internationali precum Bitdefender, Adobe, Microsoft, Cisco, Symantec si SAP, TechSoup faciliteaza accesul la traininguri si webinarii gratuite pentru ONG-uri. Afla mai multe pe www.techsoup.ro.
 
Informatii suplimentare despre webinar si inscrierea in TechSoup, puteti obtine de la Madalina Oprisan, digital communication manager, TechSoup Romania, prin e-mail la contact (at) techsoup (punct) ro.