Cand? 19 februarie 2015, online de la ora 18:00. Unde? Pe platforma de webinarii TechSoup. Daca faci parte dintr-un ONG membru in TechSoup, te poti inscrie la training accesand acest link.
 
La TechSoup Romania, folosim Google Adwords pentru ONG-uri de aproape 1 an de zile. In tot acest timp, traficul pe site-ul nostru s-a dublat si vizibilitatea proiectelor noastre este mult mai mare. Credem ca si organizatia ta neguvernamentala ar putea beneficia de acest program. Tocmai de aceea, l-am invitat pe Radu Stoica (Analytical Lead la Google Romania) sa ne vorbeasca despre:
1. Cum aplici pentru programul Google Adwords pentru ONG-uri? (sfaturi utile pentru orice incepator)
2. Cum setezi o prima campanie de reclame pe Google pentru ONG-ul tau? (cum se face, cat timp iti trebuie si cum o administrezi)
3. Exemple de bune practici – ONG-uri din Romania care folosesc deja Google Adwords
Participa si tu la webinar si aplica gratuit pentru programul Google Ad Grants pentru ONG-uri.

Inscriere gratuita in cativa pasi simpli
 
###
Despre trainer
Radu Stoica este Analytical Lead la Google Romania si are o experienta de peste 6 ani in marketing online. A lucrat deopotriva pentru companii mici, medii si mari din diferite industrii (telecom, ospitalitate, auto, software, FMCG, e-commerce si consultanta). Radu este specializat in SEO, SEM, PPC, Web Analytics, User Psychology, Social Ads, Online Advertising si Display.
 
Despre TechSoup Romania
TechSoup Romania ofera tehnologie si resurse de invatare pentru ONG-uri. Pe langa accesul la produse software de la donatori internationali precum Bitdefender, Adobe, Microsoft, Cisco, Symantec si SAP, TechSoup faciliteaza traininguri si webinarii gratuite pentru ONG-uri. Afla mai multe pe www.techsoup.ro.
 
----------
Contact pentru jurnalisti
Informatii suplimentare despre webinar si inscrierea in comunitatea TechSoup, puteti obtine de la Madalina Oprisan, digital communication manager, TechSoup Romania, prin e-mail la madalina.oprisan@techsoup.ro.