Pe data de 20 noiembrie, începând cu ora 12:30, Comunitatea ONedu România organizează, cu ocazia Zilei Naționale a Educației Digitale un live pe pagina de Facebook, unde vor avea loc discuții despre digitalizarea educației și cum putem îmbunătăți actul educațional în online.
 
În cadrul evenimentului vom discuta cu Orlando Ardelean, elev în județul Mureș, Raluca Țonea, președinte al Asociației Mereu Pentru Educație, Rareş Voicu, președinte al Consiliului Național al Elevilor, Raul Prodan, administrator al platformei PointEd, Florin Talpeș, organizator al Inițiativei Globale pentru Tineret, Radu Szekely, fondator al Școlii Finlandeze ERI Sibiu și Oana Moșoiu, profesor și părinte. Evenimentul va dura două ore și se vor discuta subiecte precum problemele cu care se confruntă elevii în școala online, facultatea online, dezvoltarea competențelor de leadership și multe altele.
 
„Puterea educației este la fel de mare pe cât muncim noi să fie. Elevul este cel mai important actor al sistemului educațional și este pregătit să își facă vocea auzită. Astfel, Luna Educației Digitale este dovada că elevii României vor lupta pentru drepturile lor și pentru upgradarea educației.” a declarat Bianca Radu, reprezentant al organizației.
 
Comunitatea ONedu România, organizația elevilor pentru digitalizarea educației, vă așteaptă în cadrul evenimentului

l Facebook Event