Croitorași viteji și artiști sufletiști au răspuns invitației Asociației Învingem Autismul de a participa la proiectul O Sacoșă - șanse în plus de terapie și bucurie!. Cele 42 de sacoșele din pânză, pictate manual de artiști plastici inimoși, au fost expuse în magazinul online al asociației noastre, Buticul cu minuni, și își așteaptă cumpărătorii care vor face alte minuni pentru terapia copiilor cu autism.  

Fiecare sacoșă va fi oferită în schimbul unei donații. Menționăm că o ora de terapie costă în jur de 50 de lei. În momentul de fața strângem fonduri ca să acoperim un minim de 752 ore de terapie lunar. 
 
Mulțumim pe această cale croitorilor Didina Lefter și Vivi Ioniță, precum și artiștilor: Roxana Ené, Dorina Jugănaru, Ioana Stancu & Maia Stancu, Sofia Matei, Alexandra Baciu, Daniela Curca, Elena Schmidt, Raluca Barbu, Ana Cristina Toma, Adela Silvan, Vera Ularu, Luminița Duțu, Anda Nicolae, Carmen Stoian, Georgiana Chitac, Ella Bontescu, Mirela Cherecheș, Brîndușa Keita, Alexandra Petculescu, Gabriela Boboc. Mulțumim, totodată, și acelor artiști care au fost alături de noi si care au dorit ca numele lor sa ramană anonim.

Până pe 8 noiembrie puteți vota cea mai îndrăgită sacoșă, iar autorul ei va fi răsplătit cu o ședință foto în atelierul fotografului Dinu Savopol.
 
Asociația Învingem Autismul este o organizație nonprofit, apolitică și fără scop religios ce a fost înființată în anul 2009, cu scopul de a îmbunătăți viața persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului. De atunci, am devenit una dintre organizațiile de referință în acest domeniu, cu activitate cunoscută în recuperarea și integrarea socială a copiilor și tinerilor cu autism. 
 
Asociația a suplimentat şedințele de terapie cu mii de ore gratuite, timp de 8 ani, pentru 80 de copii şi adolescenți cu autism, cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor. Anul acesta asociația susține parțial terapia pentru 24 de copii și integral terapia a 3 copii care cresc în medii vulnerabile.