Castigatorii editiei din acest an sunt: Locul I - Unicredit Consumer Financing, Locul II - BGS si Locul III - EY Romania. De asemenea a mai fost premiat si cel mai rapid concurent de la competitie - Costin Cioabla de la UniCredit Consumer Financing.
A doua editie HOSPICE Sky Karting strange peste 13,000 lei.

Aceasta competitie caritabila este organizata de fundatia HOSPICE Casa Sperantei cu scopul de a strange fonduri pentru copiii si adultii cu boli incurabile ingrijiti gratuit la HOSPICE. Fiecare echipa a facut o donatie minima de 300 euro pentru a inscrie o echipa in competitie.
Kart-urile CRG de ultima generatie, circuitul indoor unic in Romania si o ora de competitie intensa garanteaza o experienta unica! Sky Karting (www.skykarting.ro) organizeaza competitii de anduranta pentru profesionisti si amatori. Adresa este Sos. Pipera Tunari nr. 2-11.

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare fundatie medicala din Romania, asigurand gratuit, de 22 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti, fiind desemnata ca centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.
Puteti sustine serviciile medicale gratuite pe care HOSPICE le ofera si finalizarea noului centru de ingrijire a pacientilor din Bucuresti printr-un SMS in valoare de 2 euro la 8843. Numarul de SMS este oferit gratuit de catre Cosmote, Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA.

***
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)
 HOSPICE asigura gratuit, de 22 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.
Media Contact :
Daniel A. Bujorean, Coordonator National de PR,  daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402
Pentru fotografii si clipuri video despre activitatea HOSPICE accesati www.hospice.ro/media