#Puneinima și trimite un adolescent în tabăra de mentorat. De #GivingTuesday echipa Ajungem MARI și-a propus să strângă 12.000 de lei pentru a trimite 8 adolescenți din centrele de plasament în tabără la munte alături de mentorii lor. Pentru fiecare donație primită, membrii echipei Ajungem MARI vor picta o INIMĂ pe peretele din camera copiilor.
 
După Black Friday, în decembrie este ziua generozității, Giving Tuesday este o inițiativă lansată în 2012 și răspândită în 150 de țări. Este ziua în care dăruim îmbrățișări, încurajări, zâmbete, ajutăm și oferim donații. 
 
Adolescenții din proiectul de mentorat derulat încă din 2018 în București își doresc să mai meargă o dată la munte alături de prietenii lor mai mari, voluntarii care le-au devenit mentori și îi susțin la fiecare pas. Le sunt un fel de frați mai mari atenți la viitorul lor. Iar când vorbim de ținerii din centrele de plasament, aceste relații pot să le schimbe viitorul.
 
Tabără de mentorat din 2018 a avut un impact extraordinar în viețile lor și a fost o săptămâna încă s-au putut simți liberi și acceptați, că în cea mai mare familie iubitoare.
 
„In tabără tinerii pot descoperi și consolida resurse pe care le pot folosi atunci când se întorc în centre, în viată de zi cu zi. De când lucrăm impreună observ progrese constant și văd că prin relația cu mentorii tinerii au început, încet, încet să își contureze identitatea, să se implice în relații funcționale, să viseze, să facă planuri și să le respecte. Pentru prima dată, li s-a arătat o luminită la capătul tunelului.” - Laura Spinu, psiholog și coordonator al proiectului de mentorat Ajungem MARI   

8 adolescenții și mentorii lor abia asteaptă și își doresc din tot sufletul să meargă din nou la munte impreună. Stau cu gândul tot anul că urmează o nouă tabără în care se vor simți iarăsi la fel de bine și natural. Experiența de anul trecut i-a imbogătit, i-a apropiat între ei și le-a dat energie pe parcursul anul școlar, când întâlnirile mentorilor cu adolescenții au continuat.
 
Pentru fiecare donație primită pe online, echipa Ajungem MARI va picta câte o INIMĂ în semn de mulțumire. Marți puteți urmări progresul donațiilor pe pagina de Facebook Ajungem MARI. Tot acolo vor fi publicate fotografiile cu INIMILE pictate pentru fiecare donație.
 
***
Ajungem MARI este principalul program al Asociatiei Lindenfeld si susține educația a peste 2200 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din Bucuresti si 24 de județe prin mai multe proiecte, cel mai important fiind cel de recuperare școlară într-un mod interactiv alături de peste 1600 de voluntari. Alte proiecte includ ateliere creative, workshop-uri, cursuri vocaționale, logopedie, ieșiri, excursii, tabere de dezvoltare personală, consiliere vocațională și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în ei și a le forma abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți.