HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a opta ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 9 iulie 2016, pe Aleea de sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brădişteanu), din Brașov. Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă. Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Denumirea cursei // Distanța // Vârstă participanți // Taxă de înscriere
Cursa Martinel // 600 m // până la 7 ani // 25 lei
Cursa Aerotec // 2 km // 7 ani – 15 ani // 25 lei
Cursa populară // 4 km // peste 15 ani // 40 lei
Cursa Miele //  10 km // peste 18 ani // 50 lei 
 
Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE, până în 6 iulie, ora 23.00. Cei care se înscriu, achitând taxa până la data de 26 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei. 

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii. 

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa, însă pentru alergătorii care se înscriu la faţa locului, organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar în limita stocului disponibil. Toate informaţiile referitoare la înscrieri sunt disponibile pe site-ul fundaţiei sau la numărul de telefon 0728130076.

Competiţia pune la bătaie premii valoroase pentru alergătorii care încheie cursele pe primele trei locuri, dar şi premii surpriză pentru concurenţi şi spectatori, la o tombolă la care preţul biletului este 5 lei. 

Toţi participanţii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia. În mod special, în acest an, copiii au tratament preferenţial. Toţi alergătorii cu vârste până la 15 ani vor primi în kit-ul de participare un joc educativ de la Edu Class.

***
Sponsor cursă 10 km: Miele
Sponsor cursă 4 Km: Preh
Sponsor cursă 2 km: Premium AEROTEC
Sponsor cursă 600 m: Reinert

Parteneri: Primăria Brașov, Bucharest Running Club, Asociația Cetatea Brașovului.
Hiperdia, Hotel IAKI, BELAQVA, Time-iT, Taverna Sârbului, Allview România, Kronwell Brașov Hotel, Novotel Bucharest City Centre, Raul Stage Sound & Light Equipment, Paradisul Acvatic, Masterkart.