Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aflat deja la a V-a ediție, joi, 26 septembrie 2019, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.  
 
Pe scena evenimentului vor urca Niko Leopold Quartet (Austria), Luiza Zan & Jazzpar Trio, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului.  Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu. 
 
Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinul copiilor și tinerilor din casele de tip familial CONCORDIA, copii care nu au șansa de a trăi alături de familia lor. 
 
Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI. De asemenea, invităm companiile să achiziționeze unul dintre pachetele de sponsorizare PLATINUM (5.000 EUR), GOLD (3.000 EUR), SILVER (2.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR). 
 

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon. 
 
Parteneri PLATINUM: Ambasada Austriei la București, Forumul Cultural Austriac București, Teatrul Odeon București, Angelli Spumante & Aperitive S.R.L., The Grand, Tymbark.

Sponsori SILVER: Alliance Healthcare România, PEPCO România.

Sponsori BRONZE: Atelierul Fotolight, Blue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment, Kinstellar, Miniprix, Schoenherr, Strabag, TPA Romania.
 
***
CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 28 de ani în România, care are ca misiune susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și a familiilor aflate în dificultate, spre o viață autonomă și responsabilă. 
Proiectele noastre se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 2.000 persoane în fiecare an. Pentru mai multe informații accesați www.concordia.org.ro.