Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ cu ocazia aniversării a 30 de ani, joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.

Pe scena evenimentului vor urca violonistul Alexandru Tomescu, pianista Adela Liculescu și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului, precum și

Corul copiilor din CONCORDIA sub coordonarea prof. Teodora Banu Nistoroiu, acompaniat la pian de Daniel Dumitrașcu, iar la vioară de Lucian Duță. Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii și tinerii din medii vulnerabile, pe care CONCORDIA îi sprijină să își regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă. Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI.

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

Mai multe detalii și rezervări la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 31 1076981 | Drumul Regimentului 20D, Sector 1, București | www.concordia.org.ro.

Parteneri GOLD: The Grand, GoodMills România.
Parteneri: Ambasada Austriei la București, Forumul Cultural Austriac București, Teatrul Odeon București, PEPCO România, Agrana, Schoenherr, Apa Bucovina, Blue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment, Holograma3D.

***

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 30 de ani în România, care are ca misiune susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și a familiilor aflate în dificultate, spre o viață autonomă și responsabilă.
Proiectele noastre se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 3.000 persoane în fiecare an. Pentru mai multe informații accesați www.concordia.org.ro.