Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aflat deja la a IV-a ediție, joi, 04 octombrie 2018, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.

Pe scena evenimentului vor urca artista Irina Sârbu, trupa Littleimpro și Ansamblul de dansuri populare CONCORDIA, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului. Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați. Îi susținem să crească alături de familiile lor și le oferim șansa la educație pentru un viitor frumos și pentru o viață independentă.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI achiziționat de la sediul Organizației Umanitare CONCORDIA din Drumul Regimentului 20D, Sector 1, București sau la datele de mai jos. Invităm companiile să achiziționeze unul dintre pachetele de sponsorizare GOLD (5.000 EUR), SILVER (3.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).

Mai multe detalii la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 730 003261 | www.concordia.org.ro

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.
 
Parteneri: Teatrul Odeon București, Tarom
Sponsori GOLD: The Grand, Tymbark, Angelli Spumante & Aperitive S.R.L.
Sponsori BRONZE: Blue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment, Rödl & Partner, Strabag, TPA Romania
 
***
CONCORDIA
este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 27 de ani în România, care are ca misiune susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață autonomă și responsabilă.

Proiectele noastre se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 2.000 persoane în fiecare an. Pentru mai multe informații accesați www.concordia.org.ro.