În 5-7 aprilie îți dăm papuci de donator la a 14-a ediție a Conferinței Naționale de Fundraising! Poți alege perechea care ți se potrivește pentru a afla mai multe despre nevoile donatorilor și rolul tău în organizație.
 
Anul acesta, în 7 aprilie, ultima zi de Conferință, vom avea un nou masterclass – “The Art and Science of Major Fundraising” o reîntânire cu Tony Myers care vine cu energia și inspirația unui fundraiser și consultant cu peste 20 de ani de experiență în 5 continente. Pe Tony o să îl întâlniți și în plenul de deschidere despre arta conversației și rolul ei în construirea relației cu donatorii.
 
O să schimbăm papucii și în plenul “Jocul resurselor” printr-un joc care simulează situații reale din meseria de fundraiser menite să ne ajute să analizăm capcanele si oportunitățile diverselor strategii de fundraising.
 
Sunt multe de zis despre invitații de anul acesta: S-P O’Mahony vine cu o experiență îndelungată în sectorul de afaceri în zona construirii unor programe cu impact social, Veronica Soare copywriter de meserie, și fundraiser din pasiune, fondatorul minuni.ro prin care face atrage donatori și resurse pentru cauze care-i sunt aproape de suflet, Simona Beldiman, fundraiser SOS Satele Copiilor România, unul dintre oamenii cu cele mai impresionante rezultate în construirea relației cu donatorii și fidelizarea lor. Aceștia sunt câțiva dintre cei care vor aduce energie în ateliere, însă pe site-ul Conferinței puteți afla mai multe și despre invitații care anul acesta își iau papucii și vin la Conferință.
 
Află noutăți despre agenda, învitați și masterclass și nu uita, până luni, 6 martie ai reducere la taxa de participare. Pentru detalii, scrie-ne pe adresa roxana@arcromania.ro 
 
Ținem legătura,
Echipa Conferinței