Tema conferinței din acest an, Fundraising from Good to Great, s-a născut din experiența unor țări cu fundraising dezvoltat, precum Anglia sau Australia. Asociația pentru Relații Comunitare și-a propus ca prin conferința din acest an să genereze o transformare profundă în modul de gândire al fundraiserilor din România. Vom afla împreună ce pași trebuie să urmăm și care sunt resursele necesare pentru ca activitățile de fundraising să spargă barierele uzuale și să atingă excelența.
 
Alan Clayton, invitatul special al conferinței din acest an, va vorbi despre Great Fundraising – modul în care o organizație își poate spori impactul și veniturile de două, trei, patru sau de mai multe ori pe termen mediu, câștigând inimile, dar și energia și implicarea donatorilor și susținătorilor. 
 
În cadrul evenimentului, Alan va ține un masterclass de două zile cu tema Great Fundraising, plenul de deschidere al Conferinței și un atelier pe tema Great Fundraising Communications.
 
Pe parcursul celor două zile de ateliere vor fi abordate subiecte precum campanii eficiente de SMS recurent; rolul brandului în fundraising; online fundraising; auditul și strategia de fundraising; produse de fundraising; peer-to-peer fundraising; facilități fiscale în slujba binelui; fundraising pentru cauze civice, punând accent pe principii strâns legate de tema conferinței.
 
Conferința va avea loc în perioada 8-11 mai, la Ramada Plaza Bucharest Convention Center (Great Fundraising Masterclass: 8-9 mai, Ateliere: 10-11 mai).

Mai multe detalii despre înscriere...