Scopul evenimentului este strangerea de fonduri necesare terapiilor specifice pentru 30 de copii si tineri cu autism care vin zilnic la A.N.C.A.A.R. Iasi. 

Programul serii va fi deschis cu un concert din repertoriul romanesc si international sustinut de Orchestra „Artes” a Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi, dirijor Aurel Balae, avand-o ca invitata pe soprana Daniela Ciocan, artist liric in cadrul Operei Nationale Romane Iasi. Ansamblul folcloric „Doina Carpatilor”, condus de dirijorul Marinica Botea si de coregraful Petre Susu, va aduce pe scena frumoasele traditii ale obiceiurilor moldovenesti din perioada de iarna. Copiii din Corul „Angeli”, dirijor Florin Spatariu, alaturi de invitata lor Cristina Grigoras, solista a Operei Nationale Romane Iasi, vor incheia seara dedicata daruirii cu un concert de colinde.

„Ii asteptam pe ieseni la acest eveniment care doreste sa produca o schimbare in viata copiilor si tinerilor cu autism, acordandu-le sansa de a beneficia de terapii care sa ii ajute sa se dezvolte. Fiecare dintre noi poate deveni un sprijin pentru un copil special pe care sa-l accepte si sa-l sustina”, ne-a declarat Carmen Gherca, presedinta A.N.C.A.A.R. Iasi.”

Evenimentul este sustinut de Muzeul Literaturii Romane Iasi si Casa de Cultura a Municipiului Iasi "Mihai Ursachi”.
Spectacolul va fi prezentat de Carmen Tarnoveanu, realizator/moderator TVR International, si sustinut de urmatorii parteneri media: TVR Iasi, Radio Romania Iasi, Ziarul de Iasi, IasiFun si WINK Public Multimedia. 

Intrarea la spectacol se face pe baza de invitatie. Pretul unei invitatii este 30 de lei, iar fondurile stranse din vanzarea lor vor fi donate ANCAAR Iasi.
 
Pentru detalii si rezervari: Carmen Gherca, presedinte ANCAAR Iasi, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro