Pentru al doilea an consecutiv, Plaza România te invită să devii Moș Crăciun pentru unul dintre copiii din mediile sociale defavorizate, susținuți de Asociația Mia's Children și să îi ajuți să se bucure de frumusețea sărbătorilor de iarnă. Între 6 – 22 decembrie, zeci de ghetuțe ale copiilor din programele educaționale Mia’s Children, amplasate în zona Rotonda de la parterul Plaza România, așteaptă să fie umplute cu cadouri de cei care doresc să facă o faptă bună. 
 
Fiecare dintre perechile de ghetuțe este însoțită de numele copilului către care vor ajunge cadourile și vârsta acestuia.  Cei interesați pot umple ghetuțele cu jucării, haine, rechizite, cărți și dulciuri.
 
Este cel de-al doilea an în care Plaza România sprijină inițiativa Mia’s Children de sărbători. În 2018, cadourile  strânse de Moș Nicolae au ajuns la peste 40 de copii proveniți din familii nevoiașe, din București și zonele limitrofe.
 
Mia’s Children este o organizaţie non-profit licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis: acela de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați. La Mia’s Children, copiii au parte de educație, consiliere, cursuri de artă, canto, creație literară, teatru, sport și multe alte activități.
 
 
***
DESPRE PLAZA ROMÂNIA
Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.