Anul acesta, Conferința Națională de Fundraising aduce la București două subiecte fierbinți: comunicarea în fundraising și digital fundraising. Invitatul special al ediției este Adrian Sargeant, cel mai influent cercetător în domeniul psihologiei filantropiei, pe care o predă la Universitatea din Indiana și la Australian Centre for Philanthropy. Abordarea sa, care pune donatorul în centrul fundraising-ului, se bazează pe ani întregi de cercetare și analiză a comportamentului, așteptărilor și motivațiilor donatorilor.
 
Conferința Națională de Fundraising aduce împreună fundraiseri și lideri ONG care își doresc să creeze o comunitate puternică, să inspire și să arate puterea pe care fundraiserii o au de a genera schimbări dramatice, de a spune incredibile povești și de a aduce donatori fideli în jurul organizației lor.   
 
Pentru toți cei care fac fundraising, Conferința este o poartă de acces direct la cele mai relevante experiențe de fundraising din România și din străinătate. De la an la an, publicul Conferinței a crescut impresionant, și ne bucurăm că a devenit un loc unde se întâlnesc mințile curioase și curajoase ale fundraiserilor. Peste 150 de practicieni au creat experiența Conferinței la ultima ediție și ne dorim să fim mai mulți anul acesta!
 
În cele patru zile ale evenimentului, vor avea loc două masterclass-uri, sesiuni în plen și ateliere despre comunicarea în fundraising, digital fundraising, leadership și pregătire internă, metode de fundraising. Cele două masterclass-uri:

# Fundraising Communications and Creativity (1 octombrie)
Traineri: Adrian Sargeant, Adrian Lorentsson (ACA Philanthropy and Fundraising, UK)

# Digital campaign hothouse – eight hours to build the most awesome digital campaign the world has ever seen (2 octombrie)
Traineri: Aroon Dougan, Jason Potts (Think Digital, UK)
 
Gasiți toate detaliile despre înscrierea la Conferința pe site-ul evenimentului. Pentru întrebări ne puteți scrie la laszlo@arcromania.ro sau roxana@arcromania.ro. Nu uitați că până pe 26 iulie aveți tarif early bird la înscriere!
 
***
Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC), organizația care pune la cale această întâlnire, este unul dintre principalele ONGuri din România care creează infrastructura și pilonii de susținere și dezvoltare a sectorului nonprofit din România, în special în zona de dezvoltare organizațională, fundraising și comportament filantropic. ARC a creat mecanisme de donație ușor de folosit și transparente pentru donatorii individuali (SMS, debit direct) și creează/administrează programe de implicare în comunitate și grantmaking alături de companii interesate să dezvolte astfel de programe.