Cei 250 de alergatori au reusit sa stranga peste 25,000 de euro pentru ingrijire paliativa gratuita a copiilor si adultilor cu boli incurabile, pacienti HOSPICE. Suma va fi folosita pentru a oferi 454 de vizite medicale gratuite la domiciliul pacientilor aflati in ingrijirea fundatiei si 192 de zile de internare in unitatea cu paturi pentru 14 pacienti . 

Si in acest an Echipa HOSPICE a fost sustinuta financiar de companiile: Kaufland Romania, Hervis Romania, Bucuresti Mall - Anchor Grup, Coca-Cola HBC, IKEA Trading, Schneider Electric, BCR, Porsche Leasing, World Bank, G2Travel, Fundatia Vodafone Romania, ActiveLife si FizioLife.
Puteti sustine Fundatia HOSPICE Casa Sperantei si serviciile de ingrijire paliativa oferite gratuit trimitand un SMS in valoare de 2 euro la 8843. Numarul de SMS este oferit gratuit de Orange, Cosmote si Vodafone. Nu se percepe TVA.
 
***
 
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa. Beneficiarii serviciilor sunt copii si adulti cu boli incurabile din Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 
Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)
 
HOSPICE asigura gratuit, de 22 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.
 
Media Contact :
Daniel A. Bujorean, Coordonator National de PR,  daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402
Pentru fotografii si clipuri video despre activitatea HOSPICE accesati www.hospice.ro/media