Festivalul Familiei – România se vindecă # împreună, cel mai mare festival online dedicat părinților și copiilor a adunat in data de 14 mai un numar mare de sustinatori, care cred in nevoia de implicare sociala. Pe pagina de Facebook a platformei Fă Bine! s-a derulat un maraton de transmisie live online de aproape 13 ore cu peste 40.000 de vizualizări. Alaturi de comunitatea de ONG-uri au fost personalitati ca: Marius Manole, Daniela Nane, Mihaela Tatu, Feli, Giulia care au transmis mesaje de sustinere pentru familiile greu incercate in perioada de izolare.
 
“Pentru comunitatea Fă Bine! ultimele două luni au fost în primul rând despre solidaritate și împreună. Credem că acestea au rezonat profund în sufletele tuturor românilor fiindcă ieri au fost alături de noi în număr mare. Am primit atât de multe din partea tuturor, am avut ocazia să spunem Mulțumesc! de atâtea ori încât cu adevărat avem ÎNCREDERE că lumea este deja una bună; una în care deja ne susținem reciproc, în care depășim orice situație dificilă Împreună, în care ne bucurăm Împreună. Fie să păstrăm ce am creat frumos și bun până acum și fie că faptele noastre bune să crească în fiecare clipă!” a spus Maria Duduman, fondatoarea platformei Fă Bine!
 
Fă Bine! este platforma care aduce împreună mai mult de 90 ONG-uri (din domeniul medical, social, educațional șamd), voluntari, companii și donatori individuali. Construim un ecosistem care ia în considerare nevoile tuturor acestora și în care se pun laolaltă resurse pentru generarea de proiecte cu rezultate valoroase pentru toți participanții - și pentru societate în sens larg.
 
Fondul de Solidaritate Fă Bine! susține dezvoltarea unor programe de sprijin medical și psihologic de la distanță, achiziția de medicamente, de produse de igienă și sanitare, procurare de alimente - și alte cheltuieli care permit organizațiilor din comunitate să supraviețuiască acestei perioade, astfel încât beneficiarii lor să aibă unde reveni pentru terapie și după încetarea situației generate de pandemia COVID-19. Susține-i și tu pe cei in nevoie cu o donație în contul Asociației Trăiește cu Bucurie RO71BTRLRONCRT0479462201.
 
Mulțumim prezentatorilor Ioana Maria Moldovan si Radu Nechit, tuturor celor care au urmărit momentele din festival, celor 60 de artiști și profesioniști din diverse domenii care au împărtășit din talentul lor, sponsorilor și partenerilor media!
 
***
Co-organizatori principali ai acestui eveniment au fost Asociația CONIL, Asociația Kinetobebe si Asociația Aura Ion, Asociația Trăiește cu Bucurie cărora li s-a adăugat efortul a zeci de alte organizații din Comunitatea Fă Bine!
 
Parteneri media principali au fost: Agerpres, Radio Itsy Bitsy, A7TV, UNCER.