Deși astăzi tehnologia face ca distanțele să fie depășite atât de ușor, există totuși lucruri pe care nici un avans tehnologic nu le poate înlocui. Cu atât mai puțin astăzi, când întreaga planetă s-a oprit în loc de aproape doi ani…

Nu vă faceți iluzii… Moș Crăciun, cu toată superimunitatea câștigată în timp, tot trebuie să fie atent și responsabil, ca noi toți ceilalți. Și pe lângă el, toți elfii sâi care, anul acesta, nu pot călători liber. Și-atunci, ce se întâmplă cu scrisorile copiilor adresate Moșului?

Fiți fără grijă! Cei de la CONIL, am găsit o soluție!

Sunt POȘTAȘII OFICIALI ai Moșului și  vor duce scrisorile copiilor tocmai în Laponia, la Poșta Centrală a lui Moș Crăciun.

Ce înseamnă asta? Că între 15 noiembrie și 15 decembrie, vor alerga către Laponia cu toate scrisorile copiilor!

Dar nu vor să fie singuri! Au nevoie de fiecare dintre voi pentru a străbate împreună cei peste 4.000 de km. Aleargă alături de ei, o bucată mai lungă sau mai scurtă de drum, după cum te țin puterile. Fii și tu curierul lui Moș Crăciun!

Înscrie-te la Crosul CONIL- Împreună învingem dizabilitatea pe www.conil.ro, donează, aleargă și fă o gămadă de copii fericiți!
Datorită efortului tău și al lor, scrisorile copiilor vor ajunge la Moș Crăciun! Și încă ceva! Datorită efortului tău, fiecare donație va fi transformată de ei într-o oră de terapie și tratament pentru un copil cu autism care suferă și care are nevoie de ajutorul nostru.

Așadar, între 15 noiembrie și 15 decembrie, aleargă alături de Asociația Conil pentru a strânge bani pentru copiii bolnavi care au nevoie de terapie și tratament. Aleargă pentru fericirea lor, pentru sănătatea ta fizică și pentru liniștea ta sufletească!

Și fiindcă faptele bune sunt întotdeauna răsplătite, avem și noi pregătite niște cadouri pentru tine! Primii 10 alergători care vor străbate cei mai mulți kilometri, vor câștiga super premii oferite de partenerul principal al campaniei, Decathlon România!

Toate detaliile aici: https://fb.me/e/kIrNXLLj7

Pași pentru înscriere:
- intră pe http://www.conil.ro și apasă butonul ÎNSCRIE-TE
- crează-ți un cont pe platforma ro.runningheros.com
- dăruiește zâmbete printr-o donație (50 - 70- 100 lei) - plata cu card!
- descrcă aplicația Decathlon Coach pe telefonul tău și crează-ți cont, folosind aceeași adresă de email pe care ai folosit-o la crearea contului pe platfoma gazdă a provocării. În acest moment, aplicația Decathlon Coach este sincronizată cu platforma gazdă a Crosului CONIL
- începând cu 15 noiembrie și până în 15 decembrie, de câte ori te plimbi sau alergi, deschide aplicația și efortul tău se va contoriza chiar în provocarea noastră.

Premii extraordinare oferite de partenerul Decathlon România:
Premiul I -  1 barcă de pescuit
Premiul II - 7 biciclete
Premiul III - 2 corturi

Crosul CONIL- Împreună Învingem Dizabilitatea este organizat de Asociația CONIL pentru a marca data de 3 Decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Parteneri media: Steaua TV, Radio Itsy Bitsy, Agerpres, Rador Media, evz.ro, Radio 3Net Florian Pittiș