Oliver Merce, artist fotograf, este la al doilea proiect documentar cu tenta sociala : photobookul „For You”, prezinta persoanele cu dizabilități intelectuale de la Fundația “Pentru Voi”. 
 
Expoziția „For You” va avea loc în perioada 22 martie - 19 aprilie la Cărturești str. Mercy 7, Timișoara. Vernisajul va fi vineri, 22 martie, orele 18.30. O parte din banii obtinuti din vanzarea cartii vor fi donati Fundatiei pentru Voi, fiind destinați susținerii serviciilor sociale pentru 200 de persoane cu dizabilități intelectuale.
 
“Demersul meu fotografic este un manifest pentru conștientizarea nevoilor pe care le au persoanele cu dizabilități intelectuale și a modului prin care ele pot fi integrate în societate. Fotografiile au fost făcute în cadrul Fundației „Pentru Voi” sau cu ocazia unor evenimente organizate de aceasta, în perioada martie 2017- mai 2018 și vă arată cum decurge, în linii mari, viața persoanelor cu dizabilități intelectuale. Imaginile, însă, nu pot spune și la ce se gândesc aceste persoane, care le sunt visurile, cum se simt atunci când sunt discriminate sau când sunt private de anumite drepturi din cauza unor persoane mai puțin tolerante sau a legilor date de politicieni. Toate aceste aspecte rămân subiecte de dezbatere în presă sau ca sursă de inspirație pentru scriitori. Poveștile surprinse aici sunt dezbrăcate de povara vizibilă a suferinței și nu sunt retușate ca să aibă „sclipici”.”- a declarat Oliver Merce

“Îi mulțumim fotografului Oliver Merce, pentru că a ales să sprijine persoanele cu dizabilități intelectuale. Avem nevoie să redescoperim sentimentul solidarității, să ne asumăm responsabilitatea pentru colectivitatea în care trăim, pentru orașul în care locuim, să ne pese de ceilalți, nu doar de cei apropiați, de ai noștri. Să renunțăm la egoism și la cinism, să reclădim încrederea și să dăruim cu generozitate.”, a declarat Laila Onu, Director General Fundația „Pentru Voi”, care de altfel va fi prezentă și va lua cuvântul și la vernisaj.
 
La vernisaj vor fi prezente persoane cu dizabilități, care s-au împrietenit cu Oliver pe timpul lucrului său la acest proiect și care sunt foarte entuziasmate să se regăsească în cartea “For You”, părinți ai acestora, reprezentanți dar și prieteni ai fundației.