Ca parte a platformei stand4her, o inițiativă globală de îmbunătățire a vieții femeilor din întreaga lume, Avon pune bazele unui parteneriat cu Fondul Malala pentru a crea mai multe oportunități de învățare și specializare profesională pentru fete
 
Avon Products, Inc. (NYSE: AVP) anunță că Fundația Avon donează 100.000 dolari Fondului Malala - o organizație de caritate care promovează dreptul fiecărei fete la 12 ani de educație gratuită, sigură și de calitate. Donația are ca scop să sprijine educația în rândul fetelor din Brazilia, unde Avon deține cea mai extinsă piață. 
 
Înlăturarea barierelor care împiedică dezvoltarea fetelor și a femeilor, precum și crearea unei lumi mai bune pentru toți, reprezintă un obiectiv comun, atât pentru Avon, cât și pentru Malala. Programul global dezvoltat de Avon, stand4her, își propune să schimbe în bine viața a 100 de milioane de femei, creând oportunități prin care pot atinge succesul, construind prin forţe proprii. Planul include inițiative precum Academia Avon, o platformă de formare care să permită tuturor Reprezentanţilor să învețe abilitățile necesare industriei de beauty și antreprenoriatului. Totodată, stand4her propune și un program de burse globale prin care oferă sprijin financiar antreprenoarelor din comunitatea AVON și familiilor acestora, pentru a-și continua studiile.
 
Fundația Malala a fost fondată de Malala Yousafzai împreună cu tatăl ei, Ziauddin. Malala este activistă pentru educația femeilor din Pakistan și cel mai tânăr laureat al Premiului Nobel. Fundația Malala luptă pentru o lume în care toate fetele pot învăța și pot avea funcții de conducere, înlăturând barierele care le împiedică să își atingă potențialul. Concentrându-se pe cele 130 de milioane de fete care nu sunt înscrise la școală, la nivel global, Fondul Malala investește în activiștii educaționali locali cunoscuți sub numele de Gulmakai Champions, amplifică vocile fetelor și promovează responsabilitatea liderilor la nivel local, național și internațional.
Donația de la Fundația Avon pentru Femei va fi direcționată către unul din campionii Gulmakai din cadrul Fundației Malala, care lucrează pentru a crește nivelul educației fetelor în Brazilia, generând schimbări sociale și sistemice în favoarea acestora. În Brazilia, 1,5 milioane de fete sunt în prezent private de educație, ca rezultat al rasismului, exploatării și sărăciei.
 
Patricia Eisner, Chief Development Officer al Fondului Malala, a declarat:
„La fel ca Avon, Fondul Malala își propune să distrugă barierele care împiedică fetele să-și atingă întregul lor potențial. Împărtășim o viziune comună: aceea de a vedea o lume în care toate femeile și fetele pot învăța. Fondul Malala este recunoscător Fundației Avon pentru investiția pe care o face în munca noastră. Spre deosebire de țările cu milioane de fete care nu beneficiază încă de educație, s-ar putea ca, relativ curând, fiecare fată din Brazilia să fie înscrisă într-o școală."
 
Malala Yousafzai, co-fondator, fondul Malala a adăugat:
„În Brazilia, fetele indigene și afro-braziliene sunt disproporționat marginalizate și se luptă să-și finalizeze studiile. Fondul Gulmakai din cadrul Fondului Malala din Brazilia face eforturi considerabile pentru viitorul fetelor și suntem recunoscători Fundației Avon pentru Femei pentru că investește în activitatea lor."
 
Amy Greene, președintele Fundației Avon, a menționat:
„Avon sprijină femeile de 130 de ani, acest lucru face parte din ADN-ul nostru. Cercetările arată din nou și din nou că, atunci când viața unei femei se îmbunătățește, aceasta aduce beneficii familiei, comunității și lumii în care trăim cu toții. De aceea, deschiderea Avon pentru a colabora cu organizații precum Fondul Malala este atât de importantă - astfel, maximizăm impactul astfel încât să facem cu adevărat diferența. Suntem atât de mândri că lucrăm cu Fondul Malala, este o organizație incredibilă, iar Malala este o sursă de inspirație în întreaga lume, în promovarea oportunităților pentru femei și fete."

***
Despre Fondul Malala
Fondul Malala lucrează pentru o lume în care toate fetele pot învăța și conduce. Fundația Malala susține resursele și schimbările de politică necesare pentru a oferi tuturor fetelor accesul la școală gimnazială, investește în liderii educației locale și amplifică vocile fetelor care se luptă pentru schimbare. Mai multe informații pe malala.org.

Despre Fundația Avon pentru Femei
Fundația Avon pentru Femei se angajează să susțină problemele care contează cel mai mult pentru femei. De la înființarea sa în 1955, Fundația Avon a promovat sau a sprijinit activități caritabile, științifice, educaționale și umanitare, cu un accent deosebit pe activități care îmbunătățesc viața femeilor și a familiilor acestora. În cursul anului 2018, Avon Products, Inc. și Fundația Avon au contribuit cu peste 1 miliard de dolari în peste 50 de țări. Astăzi, programele Avon privind cauzele globale se concentrează asupra conștientizării și prevenirii sănătății mamare prin programul Avon împotriva cancerului de sân și pentru încetarea violenței pe motive de gen, prin Promisiunea Avon (Avon Promise to Help End Violence Against Women and Girls).

Despre Avon Products Inc.
De 130 de ani, Avon susţine femeile, oferind produse inovatoare de înaltă calitate, care sunt vândute în primul rând femeilor, prin intermediul femeilor. Milioane de Reprezentanți independenți de vânzări din întreaga lume comercializează branduri iconice Avon precum Avon True Color și ANEW prin intermediul rețelelor lor sociale, construind propriile lor afaceri de frumusețe, full-time sau part-time. Avon susține femeile, oferind sprijin real pentru bunăstarea și sănătatea lor prin donații în valoare de peste 1 miliard de dolari. Aflați mai multe despre Avon și produsele sale pe www.avonworldwide.com. #stand4Her

Photo credits: Alicia Vera for Malala Fund