Fundația Comunitară Buzău începe un program lunar de workshop-uri gratuite menite sa sprijine dezvoltarea ONG-urilor locale, cu ajutorul specialistilor buzoieni. Primul atelier ”Cum să crești impactul ONG-ului prin branding” va avea loc sâmbătă, 25 septembrie 2021, la ora 13:30 în incinta Muzeului Județean Buzău și va fi sustinut de Liviu Vasilescu - designer și consultant de brand Nod Makerspace. Reprezentanții ONG-urilor și grupurilor de inițiativă locale se pot înscrie online, în limita locurilor disponibile.

Atelierul "Cum să crești impactul ONG-ului prin branding" este gratuit pentru ONG-urile și grupurile de inițiativă buzoiene și face parte dintr-o serie de workshop-uri lunare derulate de Fundația Comunitară Buzău in colaborare cu specialisti buzoieni, cu scopul de a susține dezvoltarea rețelei de organizații non-profit și oameni cu inițiativă din județul Buzău.

Acest prim atelier va fi sustinut de Liviu Vasiescu care de peste 7 ani creionează identități vizuale emblematice și de impact afacerilor și antreprenorilor locali, fiind specializat în design de logo și identitate de brand. Acesta le va împărtăși participanților despre cum se contruiește și când începe procesul de branding, despre motivele pentru care branding-ul este fundamentul oricărei organizații de succes și care sunt diferențele dintre branding și marketing.

Atelierul va avea loc sâmbătă 25 septembrie 2021, ora 13:30 la Muzeul Județean Buzău, pe Aleea Castanilor nr. 1, Buzău. Participarea la acest atelier este posibilă doar pe baza înscrierii, în limita a 25 de locuri disponibile, și se va face respectând legislația în vigoare privind măsurile de protecție în contextul pandemiei cu COVID-19.

Partener eveniment: Muzeul Județean Buzău.

l ÎNSCRIERI

Programul, desfășurat de Fundația Comunitară Buzău, va conține o serie de ateliere axate pe nevoile organizațiilor. Subiectele dezbătute în aceste ateliere au reieșit din procesul de mapare a sectorului civic din județul Buzău, desfășurat permanent de Fundația Comunitară Buzău, sub numele Harta Faptelor Bune. ONG-urile și grupurile de inițiativă din județul Buzău se pot înscrie pe Harta Faptelor Bune aici.

Astfel, construim împreună o imagine cât mai detaliată a sectorului civic buzoian. În plus, organizațiile înscrise află primele de oportunități de finanțare, evenimente, cursuri și ateliere gratuite.

Misiunea Fundației Comunitare Buzău este sa conecteze oameni și să dezvolte rețele de lideri cu inițiativă, să sprijine dezvoltarea organizațiilor non-profit și să caute investitori cu scopul de a aduce un impact pozitiv în județul Buzău.

***
Fundația Comunitară Buzău
este o organizație care construiește infrastructuri (fonduri, programe, evenimente, apelul de finanțare etc.) ce conectează oameni cu inițiativă, idei și resurse din județul Buzău. Scopul Fundației Comunitare este să dezvolte resursele locale și să susțină transformarea județului Buzău într-un loc mai bun pentru copiii noștri. Împreună ne implicăm activ și proactiv în domenii importante de interes comun precum educație, sănătate și mediu înconjurător.