Fiecare din cei 21 de copii, cu varste cuprinse intre 4 si 19 ani, a primit un ghiozdan echipat adecvat nivelului educational pe care il urmeaza, dupa cum urmeaza:
ghiozdan
penar
caiet tip/dictando, A5 si A4, 5 bucati
caiet matematica, A5 si A4, 5 bucati
caiet geografie
caiet muzica
carioci
creioane colorate
stilou
pixuri colorate
set geometrie
bloc de desen
tempera
pensule

Mii de copii din Romania neavand sansa unei familii alaturi, raman nescolarizati sau abandoneaza scoala in fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele scolare. Fiecare copil viseaza la un ghiozdan, insa doar pentru unii visul devine realitate si prin proiectul ‘Ghiozdanul din vis’ organizatia Ador Copiii ajuta anual copii institutionalizati sa aiba un start bun in anul scolar.  
 
Credem ca doar printr-o responsabilizare reala, pragmatica si cu viziune pe termen lung la problemele comunitatilor noastre putem sa ne aducem cu totii contributia la cladirea unei societati mai educata, mai dezvoltata si sensibila fata de copiii sai.  Facem apel la toti cititorii nostri sa sustineti proiectele organizatiei Ador Copiii, directionand 20% din impozitul pe profit in cazul SRL-urilor sau 2% din impozitul pe venit si donatii, in cazul persoanelor fizice. Scrie-ne pe office@adorcopiii.ro sau acceseaza pagina Doneaza. 
 
Multumiri Simona Martin, Ioana Vartosu, Stanislav Cristinel, comunitatea Bisericii Romane greco-catolice Sfanta Maria din New York City, cu ajutorul carora a avut loc a doua editie a proiectului ‘Ghiozdanul din vis’. Multumiri speciale prietenilor de la Biserica Romana greco-catolica Sfanta Maria din New York City, care sunt alaturi de proiectele Ador Copiii inca din iunie 2013.