Peste 3.000 de persoane au beneficiat de suport de hrană și apă, cu sprijinul donatorilor și a partenerilor locali din Galați, Arad și Suceava. Prin donațiile oferite de Nestle România, Crucea Roșie Română, KFC România, La Fântâna, Tchibo România și Cumpăna România, medici, personal medical auxiliar, personal profesionist din prima linie, voluntari și persoane vulnerabile care nu își pot asigura traiul zilnic, au primit produse de hrană în acestă perioadă.
 
Cu ajutorul Cumpăna România, Spitalul Județean de Urgență din Arad și Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou din Suceava beneficiază de o donație de 5 aparate de purificare a apei, care asigură zilnic apă potabilă filtrată cadrelor medicale și personalului medical auxiliar. Aparatele montate în cele 2 spitale vor ramâne în gestiunea unităților spitalicesti pe durată nederminată.
 
În cele 3 județe în care au fost direcționate donațiile strânse, produsele au ajuns la beneficiari cu ajutorul asociațiilor UVSAR Galați, Cetatea Voluntarilor Arad, a Societății Naționale de Cruce Roșie Română și a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava.
 

***
Sprijin pentru Comunitate și Asistență Umanitară este unul din cele 2 programe umbrelă dezvoltate de asociația cu același nume, și este dedicat inițiativelor sociale și umanitare la nivel național. Împreună cu partenerii și donatorii noștri, implementăm sau sprijinim proiecte sociale sau de intervenție umanitară, sprijin punctual în situații de risc local sau național și promovăm inițiative cu impact în comunitate.
Cel de-al doilea program al asociației este Școlile Satelor Noastre, dedicat scolilor din mediul rural.