Atelierul este sustinut de Cristina Iuresi, presedinte si Otilia Geavlete, director de programe Asociatia Fluens, traineri care au o experienta de lucru de peste 15 ani in sectorul neguvernamental si peste 7 ani de experienta in redactarea si implementarea de proiecte. Agenda cursului include informatii despre programele operationale, parcurgerea elementelor de baza in scrierea de proiecte pentru liniile de finantare europene tip POS DRU (ex. DMI 2.2: Prevenirea si corectarea parasirii timpurii a scolii; DMI 2.3: Acces si participare la Formarea Profesionala Continua si DMI 3.1 Promovarea Culturii antreprenoriale), informatii despre constituirea bugetului, incheierea acordurilor de parteneriat si utilizarea sistemului Action Web. 
 
Contravaloarea atelierului este de 80 RON, reprezentand o donatie in sprijinul programelor Asociatiei Fluens destinate copiilor abandonati si batranilor institutionalizati. Numarul maxim de participanti este de 15 persoane. Achitarea contravalorii se realizeaza in ziua participarii la curs. Cursul va avea loc in intervalul 9-17, la sediul Asociatiei Fluens, situat pe Aleea Florin Ciungan, nr. 17, et. 2, sector 3, Bucuresti. Toti participantii vor primi un certificat de participare, iar ulterior vor avea posibilitatea sa se inscrie pentru ore de consultanta individuale cu privire la proiectele cu care organizatia doreste sa aplice pentru finantare.
 
Cei care doresc sa se inscrie la atelier trebuie sa trimita un email la asociatia.fluens@yahoo.com, mentionand datele de contact (nume, prenume, email, telefon) si organizatia pe care o reprezinta. 
 
Atelierul de scriere a proiectelor pentru linii de finantare europene a fost precedat de un curs introductiv de scriere de proiecte, care a avut loc pe 14 noiembrie 2014. Participantii au avut posibilitatea de a invata mai multe despre structura de baza a unui proiect, stabilirea obiectivelor, justificarea proiectului, graficul activitatilor si buget. 
 
Informatii suplimentare si detalii pot fi obtinute prin email (asociatia.fluens@yahoo.com) sau prin telefon (0734354454 sau 0721349689). Activitatea organizatiei poate fi urmarita online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/asociatiafluens.
 

***
Despre Asociatia Fluens 
Asociatia Fluens deruleaza, cu ajutorul echipei de voluntari, programe care vin in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani singuri, tineri aflati la inceput de drum, persoane bolnave si familii necajite. Asociatia dezvolta o serie de proiecte in parteneriat cu directiile de protectie a copilului, caminele de varstnici, organizatii publice si private. 
Activitatea organizatiei poate fi urmarita online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/asociatiafluens.
  
Persoana de contact 
Otilia Geavlete 
Director de programe, Asociatia Fluens
asociatia.fluens@yahoo.com 
0734354454