HOSPICE Casa Speranței vă invită miercuri, 14 decembrie 2016, la Târgul de Crăciun organizat la Centrul de îngrijire al fundației din București. Evenimentul va avea loc la sediul din Strada Tâmâioarei nr 121-123 din Sectorul 2, București (Zona Parcului Plumbuita – Doamna Ghica) între orele 10:00 – 16:00.
Vizitatorii vor putea cumpăra decorațiuni handmade făcute de copiii aflați în îngrijirea HOSPICE împreună cu părinții acestora, iar fondurile astfel obținute vor fi folosite pentru susținerea activităților din cadrul centrului de zi pentru copii.

Tot pe 14 decembrie, HOSPICE organizează în centrul de zi din București o serbare pentru copiii pacienți. Cei mici vor primi cadouri și vor avea parte de multe alte surprize. La serbare și-a anunțat participarea și solistul trupei Jukebox, Alex Vasilache, care va cânta alături de cei mici.

Cei care nu pot veni la Târgul de Crăciun al HOSPICE, dar își doresc să sprijine fundația, o pot face prin intermediul unei donații online, accesând http://www.hospice.ro/doneaza/.

Mai multe detalii despre eveniment, pe https://www.facebook.com/events/245988345820388/.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 24 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.