Anul acesta, Simona Halep, jucatoarea de tenis numarul 3 in top WTA, a decis sa sustina cauza HOSPICE oferind pentru licitatia din cadrul  evenimentului o racheta de tenis cu autograf si o ora din viata sa - un meci de tenis pe care il va juca impreuna cu castigatorul licitatiei.

De asemenea, in cadrul evenimentului se vor  licita si alte experiente exclusiviste, precum cea a unei zile in California, la bordul unui avion de vanatoare ce va executa manevre tactice de lupta. 
 
Balul Edelweiss, ajuns la cea de-a 14-a editie, va avea loc in data de 15 noiembrie, ora 19.00 la Athenee Palace Hilton. Va fi o editie speciala, deoarece in luna septembrie a acestui an, HOSPICE Casa Sperantei a inaugurat noul centru din Bucuresti, unde anual vor fi ingrijiti  peste 2000 de pacienti. Evenimentul caritabil va avea mai multe momente importante: receptia cu sampanie, cina gourmet, licitatii cu si fara strigare, va fi presarat cu momente artistice sustinute de artisti cu renume, castigatori ai concursului Romanii au Talent si se va incheia cu o petrecere alaturi de celebra trupa Calin Geambasu.
 
Prezentatorii editiei din acest an sunt indragitii Corina Caragea si Dragos Bucurenci. Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi la edelweissball.hospice.ro.
 
In fiecare an, peste doua sute de invitati participa la bal si alaturi de ei sunt prezenti personalitati, ambasadori, directori executivi si reprezentanti ai unor organizatii importante din Romania.
Fiecare editie ne ajuta sa sustinem serviciile gratuite de ingrijire paliativa, atat de importante si vitale pentru copiii si adultii cu boli incurabile din Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 
Au contribuit la organizarea acestei editii de bal companiile: Anchor Grup, Fundatia Vodafone Romania, Help Net Farma, Fildas Trading,  EIT Sucursala Forum Auto, GlaxoSmithKline, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, COCA-COLA HBC, Kaufland, Raiffeisen Bank, Sofmedica, Lowe and Partners si Transgaz.
 
Parteneri: Cristalex ’94, Tres Recherche, Beautik Haute Parfumerie, CityGrill, Whittard of Chelsea, Musette, Stoica si Asociatii, Sabion, Proestetica, Style and Nature, Renaud Investments, Porphyras, Crier Media Group, Nissa,  Crowne Plaza Hotel, Contessina, Central Park Hotel Sighisoara, Morgano Hipic, Restaurant Tapo, Fizio- life Medica, World Class, Pescariu Sports and Spa, Originalo, Grand Hotel Continental si Delta A.C.M ’93. Partenerii media sunt: ProTV, EuropaFM si Etiquette Magazine.
 
Puteti solicita mai multe informatii despre eveniment la events@hospice.ro sau puteti accesa pagina dedicata evenimentului: edelweissball.hospice.ro. Pentru acreditari la eveniment, va rugam sa trimiteti un email la daniel.bujorean@hospice.ro
 
 
 
 ***
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie infiintata in urma cu 22 de ani, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania si a oferit pentru prima data servicii de acest tip, la noi in tara. Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov, Bucuresti si in zonele adiacente celor doua judete, avand in grija copii  si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.