Leru.ro, magazinul online de fapte bune a ajuns la ediția 3.0. Așadar, toți cei interesați sunt invitați să viziteze www.leru.ro pentru a se înscrie în comunitatea celor care răspândesc magia Crăciunului prin fapte bune și implicare.

CE ESTE LERU.RO?

www.leru.ro este un proiect caritabil ce constă într-un magazin online de fapte bune, unde oamenii cu suflet mare sunt invitați să doneze expertiză, servicii și produse pentru strângerea de fonduri, ce urmează a fi utilizate pentru susținerea unor proiecte cu impact în comunitatea locală.

Open Hub și Thecon organizează pentru al treilea an consecutiv, proiectul caritabil Leru.ro, magazinul online de fapte bune, în parteneriat cu Fundația Inimă de Copil, unde cei interesați sunt invitați să se implice prin donații care să ajute la susţinerea educației copiilor cu situații materiale precare din peste 20 de sate din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui, copii care au rezultate foarte bune la învățătură, care își doresc să devină medici, programatori sau ingineri, însă dificultățile financiare îi împiedică să continue studiile.

CE POȚI DONA?

Cei interesați au posibilitatea de a dona produse din categoria decorațiuni, accesorii, bijuterii, servicii, cărți și jucării, ce vor putea fi achiziționate ulterior de către cei care vor dori să cauza de anul acesta.
Regulamentul campaniei “leru.ro - magazin online de fapte bune” este disponibil aici.

CUM POȚI DONA?

Prin completarea formularului disponibil pe leru.ro, gălățenii pot transmite detalii despre produsele sau serviciile pe care urmează să le doneze. Echipa elfilor va analiza cererile de donatii primite si va transmite confirmarea pentru expedierea acestora către centrul de colectare:
• Sediul Openhub, situat în Galați, str. Siderurgiștilor, nr. 9, bl. PS2, program funcționare 10.00 - 17.00, telefon contact 07469415526.

Orice produs sau serviciu donat/ achiziționat de pe www.leru.ro, contribuie la susținerea proiectului Inimă de Copil - Un sat. Un copil, care are rolul de a oferi copiilor excepționali la învățătură, dar cu situații materiale precare, șansa la educație.

CARE ESTE CAUZA?
În parteneriat cu Fundația Inimă de Copil, ne propunem să strângem și să donăm contravaloarea a 10 burse, care să susțină timp de un an educația copiilor cu rezultate excelente la învățătură, care din cauza sărăciei sunt în pericol de a abandona școala.

Toți banii strânși vor fi folosiți de Fundație pentru a le oferi copiilor burse lunare, rechizite, ateliere de dezvoltare personală și sesiuni de consiliere, deorece acești copii au nevoie atât de sprijin emoțional, cât și material, pentru a-și urma visurile și pasiunile.

Contravaloarea unei burse care să asigure tot ce are nevoie un elev în procesul educațional, timp de un an, este de 1200 Euro.

Așadar, pentru a ne îndeplini obiectivul și a pune o piatră de temelie în viața unor copii excepționali la învățătură, ne propunem să strângem suma de 60.000 lei și să-i ajutăm să-și poată continua educația fără întrerupere.

DESPRE EDIȚIILE PRECEDENTE
În cea de-a doua ediție Leru.ro, din 2020, magia Crăciunului și-a făcut simțită prezența, oameni de pretutindeni alăturându-se elfilor Leru și contribuind în mod direct, din suflet și pentru suflet. Am reușit, nu doar să ajutăm copiii defavorizați să beneficieze de educație, ci să strângem o întreagă comunitate de bunăvoință și solidaritate. Am adunat donații în valoare de 37.254 lei cu care am reușit să achiziționăm 50 de tablete performate pentru copii fără acces la educație.

Prima ediție Leru.ro, din anul 2019, a pronit din ambiția noastră de a defini cuvântul ler, ca și simbol tradițional Românesc al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă și de a mobiliza comunitatea gălățeană să susțină cauze specifice comunității locale. Primul an de Leru este special pentru noi, deoarece atunci s-a înfăptuit magia, care este din ce în ce mai puternică.

Am reușit să susținem două cauze: Științescu și Generații, iar 80 de copii au fost beneficiari. Au fost 2451 de produse donate și am strâns suma de 13.340 lei, și mai mult decât atât, am dat startul unui proiect de suflet cu fapte bune pe termen lung.

***
Despre Open Hub

Schimburi reale de experiență, o pasiune comună pentru IT&C, traininguri de profil adaptate cerințelor pieței, conferințe și workshop-uri cu speakeri specializați în domeniu și nume cu greutate ale mediului autohton de business, sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc Asociația Openhub din Galați.

Înființată în 2012, Open Hub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentanți ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară.

Alături de partenerii Thecon, Open Hub a implementat nenumărate programe și evenimente dedicate digitalizării și nu numai, despre care puteți afla detalii pe www.openhub.ro.

Despre Thecon
Thecon ofera soluții SEO, WebDesign și SEM de ultimă generație pentru companiile și organizațiile de orice talie. Expertii Thecon oferă servicii de o calitate superioară, având cunoștințe solide și vaste în SEO, Pay per Click(PPC), WebDesign și Marketing Online.

Despre Fundația Inimă de Copil

Înființată în decembrie 1996 de un mic grup de prieteni care își doreau să ajute câțiva copii ai străzii, misiunea Fundației Inimă de Copil este să redea speranța copiilor aflați în dificultate. Astăzi, Fundația Inimă de Copil servește interesele unui număr mare de copii și tineri prin servicii sociale și de suport pentru copii și familii.

Poveștile remarcabile, de cele mai multe ori sfâșietoare, ale copiilor ale căror vieți au fost schimbate datorită celor care donează, sunt motivul principal pentru care Fundația luptă în continuare.

Din 1996 până în prezent acțiunile realizate de Fundația Inimă de Copil au avut un impact pozitiv asupra a peste 15000 de copii, tineri și membrii familiilor lor, în special din județul Galați și 2-3 județe din zona de sud-est a României și au însemnat până la final de 2018 o investiție de 5 milioane de euro în programele sociale.