Pana pe 1 martie, de la standul World Vision Romania veti putea achizitiona martisoare realizate manual prin tehnica quilling, accesorii confectionate cu migala din margele, precum si tablouri si felicitari care vestesc primavara. De asemenea vizitatorii pot participa la ateliere de creatie sustinute de copiii din Consiliile Copiilor din Ialomita, coordonati de un reprezentant World Vision Romania.

Toate fondurile care se vor aduna la Targul Martisorului vor contribui la sustinerea programului de burse „Vreau in clasa a noua”, care le ofera copiilor din mediul rural sansa de a-si continua studiile liceale. 

Martisoarele au fost pregatite special pentru acest targ de copii cu varsta cuprinsa intre 12 si 16 ani,  toti membri in Consiliile Copiilor din Ialomita, in cadrul activitatilor derulate in cluburile copiilor. Acestia au fost sprijiniti in munca lor de catre parinti si voluntari World Vision Romania. 
Multumim Muzeului National al Taranului Roman pentru oportunitatea de a participa la cel mai mare targ traditional al primaverii. 
Va asteptam la Targul Martisorului pentru ca impreuna sa aducem un zambet pe fetele copiilor de la sate!


***
Despre World Vision Romania
World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent in aproape 100 de tari din intreaga lume. World Vision Romania este o fundatie crestina care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy punand in centrul activitatii sale bunastarea copilului. Fundatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen. In 25 de ani de prezenta in Romania, fundatia a ajutat peste 500.000 de copii si adulti, in 400 de comunitati din 8 judete. 

World Vision Romania crede in dreptul la sanse egale pentru copiii de la sate si de la oras si de aceea in comunitatile rurale unde este prezenta desfasoara programe de dezvoltare comunitara pe termen lung cu focus pe educatie si reducera abandonului scolar, sanatate si protectia copilului, agricultura si dezvoltare rurala, angajament civic si crestin. Copiilor li se faciliteaza astfel accesul la conditii de viata mai bune prin dezvoltarea durabila a comunitatii in care traiesc. Proiectele sale se concentreaza pe transformarea comunitatilor si a membrilor acestora, pentru a realiza o viata implinita pentru fiecare copil.